Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η Μπίλντερμπεργκ ξεκίνησε.

σχόλιο Γ.Θ : Στη λέσχη δεν σχεδιάζουν τις τύχες του πλανήτη. Αυτό γίνεται από τα σκοτεινά και λιγοστά αφεντικά της νέας τάξης. Στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ ανακοινώνονται και ανατίθενται στα εκάστοτε υπάκουα πιονάκια, που καλούνται (κυρίως πολιτικούς), οι αποφάσεις των μεγάλων αφεντικών.
Φέτος ανάμεσά τους θα είναι και ο εχθρός του Γένους μας, κίσινγκερ, τον οποίο να εύχεστε ο Θεός να τον κρατάει ζωντανό για να δει με τα μάτια του την Ελλάδα να δοξάζεται και τα σχέδιά του να καταρρέουν.


Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg) ανοίγει τις πόρτες της για τα 140 εξέχοντα μέλη της.
Παρόντες θα είναι από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μέχρι τον Χένρι Κίσινγκερ. Ποιοι άλλοι θα λάβουν μέρος; Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν, ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος, ο Βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Οζμπορν, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, η κοινοτική επίτροπος Βίβιαν Ρέντινγκ αλλά και ο αρθρογράφος των "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" Μάρτιν Γουλφ.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Γκρόουβ (Grove Hotel) στο Watford της Βρετανία από τις 6 ως τις 9 Ιουνίου.


Ανάμεσα τους:
Josef Ackermann, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank
Marcus Agius, πρώην πρόεδρος της Barclays
Roger Altman, ο πρόεδρος της Evercore Partners
Peter Sutherland, Goldman Sachs
Douglas Flint, πρόεδρος της HSBC
Henry Kravis, συνιδρυτής KKR
Kenneth Jacobs, διευθύνων σύμβουλος της Lazard

Για όσους δεν ξέρουν...
-Προωθεί τις καριέρες των πολιτικών εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντά της, που δεν είναι άλλα από τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των υπέρμαχων της Παγκοσμιοποίησης.
-Προσπαθεί να διαλύσει τα κράτη, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, με σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας υπερεθνικής δομής στο πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
-Λειτουργεί ως Παγκόσμια Κυβέρνηση και η μοίρα του πλανήτη καθορίζεται από τις ετήσιες συνεδριάσεις της.

οι Έλληνες πολιτικοί που κατά καιρούς έχουν λάβει μέρος, είναι οι:
 
Στέφανος Μάνος, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Γεράσιμος Αρσένης, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Αντώνης Σαμαράς, Θεόδωρος Πάγκαλος, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Καραμανλής, Γιάννος Κρανιδιώτης, Γιώργος Αλογοσκούφης, Άννα Διαμαντοπούλου, Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Βασιλείου.
Φέτος, το παρόν από την Ελλάδα, θα δώσει ο Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της Καθημερινής και ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ειδικός απεσταλμένος της Business Europe για τις ευρωμεσογειακές υποθέσεις και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών.
Δείτε την πλήρη λίστα των καλεσμένων για το 2013, εδώ

πηγή



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...