Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Χθες στον αγώνα GALATASARAIY- REAL ΜΑΔΡΙΤΗΣ με γηπεδούχο τους τούρκους στο κατάμεστο γήπεδο τους των 45.000 θέσεων για τους αγώνες του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΛΙΓΚ  από την αρχή μέχρι το τέλος οι οπαδοί της ΓΑΛΑΤΑ φώναζαν...
συνέχεια TURKIYE-TURKIYE- ΤΟΥΡΚΙΓΕ και ποτέ δεν φώναξαν ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ έτσι τέλειωσε όλος ο αγώνας που είδα από δορυφορικό κανάλι , το ίδιο αύριο σε ευρωπαϊκές συναντήσεις θα κάνουν και οι οπαδοί της ΦΕΝΕΡ η της ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ . Για τους γείτονες μας εκείνη την ώρα του αγώνα προηγείται το φυλετικό τους στοιχειό και μετά το οπαδικο και συλλογικό .
Και εμείς εδώ τι κάνουμε χαιρόμαστε για μια ποδοσφαιρική ήττα σε ευρωπαϊκό αγώνα μιας ελληνικής ομάδας όταν είμαστε φίλοι άλλης ομάδας . Όλα αυτά είναι θέμα παιδείας και νουθεσίας έννοιες άγνωστες τα τελευταία χρόνια και το αποτέλεσμα δεν σταματάνε τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο ως ο ποιο υπάκουος λαός του κόσμου ο μοναδικός ίσως που έχει τόσες στενές σχέσεις με ΔΝΤ και ΤΡΟΙΚΑ , αντί να βγούμε στις επάλξεις και ο ένας αδελφός να βοηθά τον άλλον στις κρίσιμες αυτές στιγμές συνεχίζουμε να είσαστε διηρημένοι για να επιτυχαίνουν ποιο πολλά σε βάρος μας οι Δυτικοί τοκογλύφοι . Η κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο οικονομική υπάρχει μεγαλύτερη κρίση σε θέματα συμπεριφοράς και επικοινωνίας μεταξύ μας γιατί έχουμε αποξενωθεί και σαν μέλη μιας οικογένειας, μην με μιλάς τώρα βλέπω τον Σουλεϊμάν η το βράδυ δεν θα περάσω θα είμαι γήπεδο . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΙΠΝΙΣΘΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΣΥΨΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΥΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ τα δικά μας αλλά 400 χρόνια οι Μερκελ –Φουχτελ- ΔΝΤ- ΤΡΟΚΙΚΑ θα μας κυβερναναι , στο χερι μας και αυριο το πρωι αυτά που βιωνουμε να είναι παρελθον και να εχει ερθει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ από τους ΑΙΜΟΔΗΨΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ . Με αυτό το απλο χθεσινο συμβαν ελπιζω να γινεται κατανοητο πως γιγαντώνουν οι γείτονες μας και πως εμείς πάντα θα περιμένουμε την χείρα βοήθειας με μεγάλα ανταλλάγματα από τους φίλους μας . Έτσι έγινε και το 1821 έτσι έγινε και το 1922 έτσι έγινε και με τον εμφύλιο το 1945 . έτσι έγινε και στην Κύπρο με Μακαριακους και Γριβικους , έτσι έγινε μετά με κεντρώους και ΕΡΕ .
ΕΛΕΩΣ ΡΕ παλικάρια η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ !!!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΟΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ !!!!
 

Με εκτίμηση
Χάρης Καρολιδης 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...