Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ "ΕΓΓΥΣ", ΑΛΛΑ ΝΥΝ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

Από Γεώργιος
Θεσσαλονίκη

Βάση των λεγομένων του οσίου γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού, ήδη διανύουμε την οδό που οδηγεί στα κάτωθι γεγονότα:
1. Πολιτειακή ανωμαλία.
2. H Eυρώπη "θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο" (χρεωκοπία της Ελλάδας)
3. Θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι (λογικότατο, λόγω της χρεωκοπίας των δημοσίων ταμείων).
4. Τότε θα γίνει η ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ξεκινούν τα θρυλούμενα...!
Στις μέρες μας, παραχώρησε ο Θεός να πάρουμε κι εμείς το προ-μήνυμα των επερχομένων μέσα την σταδιακή χρεωκοπία της Ελλάδας αλλά και από την οριστική χρεωκοπία της Κύπρου, μια ανίατη κοινωνική αρρώστια η οποία τυχαίνει να είναι και μεταδοτική... Για να επιβεβαιωθεί το ρητό που λέει ότι: "όταν πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα, τότε είναι κοντά η ώρα που θα πιάσει και το δικό σου". Εκτός και εάν ο νοικοκύρης έχει προνοήσει να υπάρχουν επαρκή μέσα πυρόσβεσης στον οίκο του. Πράγμα που βεβαίως η Ελλαδίτσα δεν έχει πράξει, ούτε καν μάνικες για τα πυροσβεστικά και βόλια για τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπάρχουν!

Άρα, βάση των προρηθέντων του οσίου γέροντα, στην Ελλάδα αναμένουμε: Tην κατάλυση και ακύρωση του "Ψευτορωμέηκου" για το οποίο είχει προ-ειδοποιήσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, αυτό το λυόμενο γραικοελλαδικό προτεκτοράτο που στήσανε οι Γραικοί και Φράγκοι Μασώνοι την 6/7/1827, μέσα από  την επερχόμενη χρεωκοπία, την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων, το κρατικό διοικητικό κενό εξουσίας που θα προκύψει, την καταγεγραμμένη αποτρεπτική στρατιωτική αδυναμία της πατρίδας, την εισβολή των Τούρκων και τέλος, τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ που θα επιφέρει την θαυμαστή ανακατανομή των γεωπολιτικών επιρροών στην περιοχή προς δόξαν του Αληθινού Τρισαγίου Θεού...

Χρέος ημών των σημερινών δοκιμαζομένων Νεοελλήνων είναι, να σταθούμε αντάξιοι των ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ! Επιστροφή στα πάτρια, αποτίναξη όλων των πνευματικών, πολιτιστικών και πολιτικών "τοξινών" που επεσώρευσε στον προδομένο τούτο τόπο, ο σφιχταγκαλισμός μετά των βαρβαρικών αλλοτρίων ηθών και εθίμων κατά τα τελευταία 180 έτη και επιστροφή στην προσευχή και στο πνεύμα κοινοτισμού και της φιλαδελφίας που μας συντήρησε στην ζωή στα 500 χρόνια της οθωμανικής σκλαβιάς. 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ "ΕΓΓΥΣ", ΑΛΛΑ ΝΥΝ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!
 


yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...