Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Συγκλονιστική εικόνα: Ορθόδοξοι Ρώσοι μαχητές προσεύχονται, εξορμούν και διαλύουν την ουκρανική άμυνα στο Χρόμοβι

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τους Ρώσους ορθόδοξους μαχητές να προσεύχονται και εν συνεχεία να εξορμούν και να διαλύουν την ουκρανική άμυνα στο Χρόμοβι.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο διοικητής των ρωσικών ειδικών δυνάμεων προσεύχεται μαζί με τους στρατιώτες του πριν την έναρξη επίθεσης κοντά στη Χρόμοβι. Το βίντεο γυρίστηκε το πρωί λίγα λεπτά πριν την επιτυχημένη ρωσική επίθεση.

Το Χρόμοβι καταλήφθηκε πριν από μερικές ημέρες και έκτοτε ο δρόμος άνοιξε, τόσο για το Τσάσιβ Γιαρ όσο και για Κραματόρσκ-Σλαβιάνσκ.

Η πρόοδος των ρωσικών δυνάμεων ήταν σημαντική καθώς μέσα σε 20 ημέρες προέλασαν καταλαμβάνοντας δεκάδες προπύργια, σημεία βολής και παρατήρησης του ουκρανικού Στρατού δείγμα της κατάρρευσης του μετώπου για το Κίεβο και της έλλειψης πυρομαχικών.

Είναι φανερό, ότι η ουκρανική αντεπίθεση στοίχισε περισσότερο στους Ουκρανούς παρά στους Ρώσους.

Βασικά στοίχισε εξολοκλήρου στους Ουκρανούς.

Η ρωσική διοίκηση το εκμεταλλεύτηκε, χτυπώντας εκεί που δεν το περίμενε ο ουκρανικός Στρατός, στο μέτωπο του Μπάκχμουτ. Η χειμερινή αντεπίθεση των ρωσικών ΕΔ είναι πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα.

Η κατάληψη του Χρόμοβο είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, το οποίο συμβολίζει τη μετάβαση του ρωσικού στρατού από την άμυνα στην επίθεση στην κατεύθυνση του Μπαχμούτ.

Εντωμεταξύ μετά από 21 μήνες πολέμου έχει καταστεί σαφές πως η Ρωσία όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε αλλά αντιθέτως ισχυροποιήθηκε και αυτό είναι επίτευγμα της ΕΕ και της κυβέρνησης Μπάιντεν.

«Ο Πρόεδρος Πούτιν λέει ότι η χώρα του έχει γίνει ισχυρότερη μετά την ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία. Δυστυχώς, έχει δίκιο» τόνισε το Spiegel.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ισχυρίστηκε πέρυσι ότι η στρατιωτική επιχείρηση προχωρούσε σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά πολλοί θεώρησαν αυτά τα λόγια ως «προπαγάνδα».

Σήμερα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Ρωσία τα πάει καλά, οι Ουκρανοί φοβούνται την έναρξη μιας ρωσικής επίθεσης και ο Πούτιν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα, δείχνοντας αυτοπεποίθηση.

«Ο Πούτιν , σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση, βγαίνει νικητής στο πεδίο της μάχης», αναφέρει το Spiegel.

Σε αντίθεση με τις προσδοκίες των δυτικών χωρών, η ρωσική οικονομία «δεν κατέρρευσε» υπό την πίεση των κυρώσεων αντιθέτως αναπτύσσεται…

«Οι οικονομικές πολιτικές βραχυπρόθεσμα και πιθανώς μεσοπρόθεσμα θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη που τελικά θα ωφελήσει τους Ρώσους.

Η ανεργία είναι χαμηλή.

Η ρωσική κατασκευαστική βιομηχανία σημειώνει ακόμη και ρεκόρ»

Σύμφωνα με το Spiegel, οι Ρώσοι δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και ο Πούτιν είναι ικανοποιημένος που η Ρωσία έχει ανακτήσει την «κυριαρχία της ως παγκόσμια δύναμη».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...