Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Ο Μεντβέντεφ μιλά για τον Βάαλ και τα Ιεροσόλυμα: «Απαιτεί κι άλλα θύματα»

«Ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί».

Καυστική ανάρτηση με…βιβλικές αναφορές έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μιλώντας για την κρίση στο Ισραήλ και την…”λύση” που -κατά τη Ρωσία- πρέπει να προωθηθεί για να έρθει η ειρήνη γύρω από τους “αγίους τόπους”.

Θεώρησε πως η περιβόητη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ καθυστερεί υπό τον φόβο μίας παγκόσμιας οργής (που ίσως φέρει παγκόσμια “λύση”;;;), βάζοντας στην εξίσωση και τις αποφάσεις του Σ.Α. του ΟΗΕ για το Ισραήλ και την ίδρυση του Παλαιστινιακού κράτους.

Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο είναι η αναφορά του σε μία μοχθηρή θεότητα εν ονόματι «Μολώχ».

Ο όρος αυτός, που αναφέρεται και στην Παλαιά Διαθήκη, χρησιμοποιούνταν για να περιγραφεί μία κατάσταση που αφορούσε θυσία αθώων.

Έτσι ονομαζόταν κατά καιρούς ο «Βάαλ», η μισάνθρωπη θεότητα που σκόρπιζε τον φόβο και τον τρόμο και…λατρευόταν μεταξύ άλλων και στην περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα.

Η συσχέτισή του αυτή (των Ιεροσολύμων και του Βάαλ δηλαδή) μόνο τυχαία δεν είναι!!! Στην εποχή μας όλοι τα λένε όλα…χύμα!

Ας δούμε αναλυτικά τι έγραψε στο Telegram:

«Το Ισραήλ συνεχίζει να καθυστερεί την χερσαία του επιχείρηση στη Γάζα. Κυρίως υπό την πίεση των ΗΠΑ και τον φόβο της παγκόσμιας οργής.

Αλλά μην έχετε αυταπάτες. Η επιχείρηση θα γίνει, και με τις πιο σοβαρές και αιματηρές συνέπειες. Ο Μολώχ απαιτεί πάντα όλο και περισσότερα θύματα και η “μηχανή” της αμοιβαίας βίας θα λειτουργεί τώρα για χρόνια.

Επιπλέον, η Δύση έχει κουραστεί πολύ από την Ουκρανία. Και έλαβε με ενθουσιασμό την υποστήριξη του Ισραήλ. Ακόμη και ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Μάικλ Τζάκσον (συγγνώμη, ο Μάικ Τζόνσον, αλλά ποιος νοιάζεται) όρισε ως πρώτη του προτεραιότητα να βοηθήσει το Τελ Αβίβ.

Ή μήπως θα ήταν καλύτερο να ξαναρχίσει η διαδικασία διευθέτησης στη Μέση Ανατολή και τελικά να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αριθ. 242 της 22ας Νοεμβρίου 1967; Ή ακόμα και το αρχικό Σχέδιο Διχοτόμησης για την Παλαιστίνη που εγκρίθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1947 από το ψήφισμα 181 της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών;

Τα ερωτήματα είναι φυσικά ρητορικά.
Εξάλλου, το να μοιράσουμε τα χρήματα για τον πόλεμο κάποιου άλλου μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
Ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί…
».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...