Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ψευδαισθήσεις τέλος με την νέα Δημοσκόπηση

Μεγάλη διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.
Το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει στην εκτίμηση ψήφου ποσοστό 38%, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση 15,2%. Τρίτο έρχεται το ΠΑΣΟΚ με 13,4%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 10,2%, η Ελληνική Λύση με 6,9%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,7%, το Μέρα25 με 3,5%, η Νίκη με 3,2% και οι Σπαρτιάτες με 2,6%.

Όπως φαίνεται, ο «μεγάλος κερδισμένος» από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι το ΚΚΕ που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες μετακινήσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ανατροπή με Δημήτρη Κουτσούμπα

Στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάνει την έκπληξη και έρχεται πρώτος με 47, ενώ ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 44, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 40, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 35, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 26, ο Στέφανος Κασσελάκης με 25, Δημήτρης Νατσιός με 14 και ο Βασίλης Στίγκας με 8.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός

Οι πολίτες εξακολουθούν να θεωρούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό με ποσοστό 40%, ενώ ακολουθεί με μεγάλη διαφορά ο Στέφανος Κασσελάκης με 7%. Τρίτος έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 6% και ακολουθούν: Κυριάκος Βελόπουλος με 5%, Δημήτρης Κουτσούμπας με 3%, Ζωή Κωνσταντοπούλου με 2% και Δημήτρης Νατσιός με 1%.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...