Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Ξυδάκι ..!!! Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessaloniki pride, επειδή θα γίνει και STRAIGHT PRIDE

 
Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessalonikh pride, επειδή θα πραγματοποιηθεί straight pride, την ίδια μέρα.


Τι δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών:

«Έχουμε συνηθίσει τις αντιδράσεις. Πριν δύο τρία χρόνια αντιδρώντες είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Τσιμισκή. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε επεισόδια»

Η ανακοίνωση του straight pride:

«Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας».

STRAIGHT PRIDE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ


 Το σχήμα που έθεσε υποψηφιότητα για τον δ. Θεσσαλονίκης και κόπηκε από το Πρωτοδικείο διοργανώνει την εκδήλωση την ίδια ημέρα με το Thessaloniki Pride

Το 1ο Straight Pride Parade Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε για το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το σχετική διαδικτυακή εκδήλωση που αναρτήθηκε στο facebook, «Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας. Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών».

Τη διοργάνωση αναλαμβάνουν οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σχήμα το οποίο έθεσε υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης, ωστόσο κόπηκε από το Πρωτοδικείο και δεν κατήλθε στις κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί η κορύφωση του 8ου Thessaloniki Pride, η γνωστή πολύχρωμη πορεία στο κέντρο της πόλης.

voria.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

2 σχόλια:

 1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ15 Ιουνίου 2019 - 12:50 π.μ.

  Θα το στηρίξει ο Άνθιμος ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΩΡΑΙΑΑΑ !!
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !
  ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ !
  Καλλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...