Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

O GAY ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ

 
Η προπαγάνδα υπέρ των ομοφυλοφίλων και ένας ήρωας που αρνήθηκε να συμμορφωθεί

Από τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*


Σήμερα θα σας γράψω μια ιστορία που με συγκίνησε ιδιαίτερα. Την είχα αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα πριν από την ακτιβιστική συγκέντρωση των ομοφυλοφίλων Athens Pride που έγινε το Σάββατο.

Φυσικά η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε (διαγράφηκε ύστερα από αναφορές) μέσα σε λίγες ώρες, όπως εκατοντάδες άλλες αγανακτισμένες αναρτήσεις γνωστών μου, οι οποίοι είχαν εξοργιστεί κυρίως από το γεγονός της ύβρεως προς τους νεκρούς στρατιώτες μας, όταν εντελώς γυμνός ομοφυλόφιλος που είχε την ελληνική σημαία ως κάπα στην πλάτη του κάθισε με την αδαμιαία περιβολή του μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Καμία παρατήρηση δεν του έγινε από τον αστυνόμο που βρισκόταν εκεί, κανένας δεν συνέλαβε τον γυμνό ακτιβιστή, ούτε για προφανή προσβολή της δημοσίας αιδούς, ούτε για την προβοκατόρικη προσβολή της μνήμης των νεκρών μας στρατιωτών.

Η ιστορία, λοιπόν, που εξαφανίστηκε από τα κοινωνικά δίκτυα, έχει ως εξής: Φίλος μου εργάζεται ως πωλητής σε σκανδιναβική πολυεθνική εταιρία, η οποία πουλάει κυρίως οικονομικά ρούχα στη νεολαία. Είναι δεξιός, συντηρητικός και χριστιανός ορθόδοξος. Δύο ημέρες πριν από το Athens Pride ο διευθυντής του στην εταιρία τού είπε να φορέσει πολύχρωμο βραχιολάκι στα πολλά χρώματα του ουρανίου τόξου, δηλαδή του διεθνούς σήματος των ακτιβιστών ομοφυλοφίλων, επειδή θα το φορούσαν όλοι οι υπάλληλοι, ώστε να προωθήσουν την καμπάνια της εταιρίας υπέρ του Athens Pride.

Ο φίλος μου αρνήθηκε να φορέσει το βραχιολάκι. Είπε στον διευθυντή του ότι δεν του το επιτρέπει η θρησκεία του, ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος (και πολύ σωστά το εξέφρασε έτσι, αφού ο Απόστολος Παύλος καταδικάζει την ομοφυλοφιλία ως μεγάλη αμαρτία στην επιστολή του προς Ρωμαίους).

Ο διευθυντής δεν περίμενε τέτοια απάντηση από τον φίλο μου. Το έριξε στην πλάκα, ότι δεν συμβαίνει τίποτα και να το φορέσει, πως πρέπει να το κάνει για το καλό της επιχείρησης, αφού είναι παγκόσμια καμπάνια υπέρ του ομοφυλοφιλικού Pride. Ο φίλος μου συνέχισε να αρνείται.

Τον φώναξε η επικεφαλής του καταστήματος και συμφώνησαν τελικά να φορέσει μακρυμάνικη μπλούζα ο φίλος μου, ώστε να μη φαίνεται ότι διαφέρει από τους υπόλοιπους υπαλλήλους και ότι δεν φοράει το πολύχρωμο βραχιολάκι.

Εύγε στον ανώνυμο φίλο μου, που δεν μπορώ να γράψω το όνομά του γιατί θα χάσει την εργασία του. Οσο υπάρχουν τέτοιοι ήρωες που ορθώνουν το ανάστημά τους στην επέλαση του ορθοπολιτικού απολυταρχισμού να ξέρετε ότι θα κοιμόμαστε ήσυχοι.

Εστω και ένας να υπάρχει.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos

https://www.dimokratianews.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...