Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΕΤΟΙΜΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ! Τεράστια συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων που «τρομάζει» την Άγκυρα!

9d743ab6a0f989a42849c8fd4d3d8ba9
Έντονη Ρωσική στρατιωτική κινητικότητα παρατηρείται  τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή της Κριμαίας.
Η τεράστια παρατηρούμενη αυτές τις μέρες συγκέντρωση αεροναυτικών στρατιωτικών δυνάμεων στην χερσόνησο της Κριμαίας από τους Ρώσους, έχει θορυβήσει έντονα την Άγκυρα, όπως επισημαίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε για την Κριμαία ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Vadim Skibitskiy, από τον Μάιο με προσωπική εντολή του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, στην Κριμαία έχει προωθηθεί μια καινούργια στρατιωτική δύναμη από 24.000 επίλεκτους άντρες.
Παράλληλα στην χερσόνησο έφτασαν 613 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα, 162 ολμοβόλα με πυραυλικά συστήματα σύγχρονου τύπου, 53 πολεμικά ελικόπτερα, 100 πολεμικά αεροπλάνα στα αεροδρόμια της Κριμαίας, στις ακτές της χερσονήσου έχουν εγκατασταθεί 16 συστήματα εκτόξευσης πυραύλων, ενώ στα λιμάνια έχουν φτάσει 30 πολεμικά πλοία και 4 ειδικά υποβρύχια.
Όλη αυτή η τεράστια συγκέντρωση δυνάμεων έχει ανησυχήσει τους Τούρκους που την ερμηνεύουν σαν προπαρασκευή για μεγάλη επιθετική ενέργεια της Ρωσίας, που συνδέεται και με την αυξανόμενη παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας αλλά και την εντεινόμενη διένεξη μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας.

nikosxeiladakis.gr
crashonline.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...