Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για να πάμε στο Λασίθι!

σχόλιο Γ.Θ : Ένας άστοχος τρόπος διαμαρτυρίας, που οι εχθροί μας θα δουν με ενδιαφέρον. Δεν παίζουν με θέματα εθνικής συνοχής.
Το ότι το Λασίθι υπήρξε το μεγαλύτερο κάστρο του πασοκ και τόπος διακοπών του πράκτορα Ανδρέα, το ότι οι εβραίοι έχουν αγοράσει εκτάσεις, το ότι οι ίδιοι που διαμαρτύρονται τώρα με αυτό τον ανόητο τρόπο είναι πρώην ευνοημένοι των πασοκικών δεκαετιών, έχει απόλυτη σχέση με τη νοοτροπία αυτής της διαμαρτυρίας.
Ευτυχώς η πλειοψηφία των Λασιθιωτών και εμάς των υπολοίπων Κρητικών δεν θα επιτρέψει ποτέ να εκπληρωθούν τα σκοτεινά σχέδια της νέας τάξης.
Οι πρόγονοί μας απελευθέρωσαν πολλές από τις πόλεις της Πατρίδος και έδωσαν το αίμα τους για την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.
Πάνω από τα πτώματά μας θα πάρουν την Κρήτη.

Θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για να πάμε στο Λασίθι!
Απίστευτο και όμως αληθινό. Από τις 21 του Φλεβάρη το Λασίθι αποκόπτεται από την υπόλοιπη Κρήτη και για όσους θέλουν να διέλθουν από και προς τις πόλεις της ανατολικής Κρήτης θα πρέπει να έχουν …διαβατήριο.
Η κοινωνία του Λασιθίου εξοργισμένη από τις πολιτικές αποψίλωσης της κυβέρνησης με το σαρωτικό κύμα των συγχωνεύσεων σε υγεία, παιδεία και υπηρεσίες προχωράει σε δυναμικές κινητοποιήσεις που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην ευρύτερη περιοχή.
Περισσότερες διευκρινίσεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής θα δοθούν στο “Λασιθιστάν” όπως αναφέρουν τον τόπο τους, θέλοντας να καταγγείλουν την πολιτεία για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζει, στο Σελινάρι το πρωί της Τετάρτης.

prismanews
on-news.gr
Από Ειρήνη Μηλιαρά

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...