Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

400% πάνω οι κρατήσεις από Ρωσία. Ελπίζουμε να ακολουθήσει το Κουρδιστάν!!!

Από το 2010 λέγαμε και γράφαμε ότι η σωτηρία της Ελλάδος είναι στη Ρωσία και το Κουρδιστάν και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να υποθηκεύσουμε απολύτως τίποτα, χωρίς να εξευτελιστεί η Ελλάδα και να πέσει στα νύχια των δανειστών, χωρίς να γίνει υποχείριο καμιάς Τρόικας.
Επί δεκαετίες, μια ομάδα 15-20 ατόμων, που πουλούσε βίζες και διαβατήρια στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα και το Κίεβο, κρατούσε όμηρο την Ελλάδα, η οποία αποστερούνταν δισεκατομμύρια δολάρια από τις τουριστικές αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
Μέχρι που κάποια στιγμή, η Ελλάδα ξύπνησε, για να φθάσουμε στο σημείο σήμερα να μιλάμε για αύξηση 400% στις κρατήσεις από Ρωσία και Ουκρανία, που σημαίνει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ επί πλέον στη χειμαζόμενη ελληνική οικονομία.
Αν ρωτήσετε για την τύχη των επίορκων διπλωματών και υπαλλήλων που αποστερούσαν την πατρίδα μας από πολύτιμους πόρους όλα αυτά τα χρόνια, θα σας πούμε ότι δεν φταίει κανείς, αφού ποτέ κανείς δεν αξιολογείται σωστά και λογοδοτεί για το έργο που παράγει ή δεν παράγει στο πόστο που υπηρετεί!
Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας τη διάλεξη που κάναμε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στις 1 Μαρτίου 2010 με τίτλο: Πώς μπορεί η Ελλάδα να βρει διέξοδο και να βγει από την κρίση!, διάλεξη που δόθηκε επίσης στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας του Κιλκίς και στο Σύλλογο Εφέδρων Καταδρομέων Αθηνών, καθώς και το άρθρο μας με τίτλο: Kυβέρνηση και Διπλωμάτες ξυπνήστε επιτέλους: Η σωτηρία της Ελλάδος βρίσκεται στη Ρωσία και το Κουρδιστάν!
Όσον αφορά τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας, η αρχή έγινε με τον τουρισμό και μένουν να γίνουν τα βήματα που λέμε στα άρθρα μας για τους υπόλοιπους τομείς, για να σωθεί η χώρα.
Όσον αφορά το Κουρδιστάν, στην ουσία βρισκόμαστε στο μηδέν, αφού κι εκεί τα γρανάζια του ελληνικού κράτους κινούνται με δυσκολία.
Αν γίνει κι εκεί το πρώτο βήμα, και φιλοξενήσει η χώρα μας 500 χιλιάδες τουρίστες από το Κουρδιστάν στην Ελλάδα το 2013, μιλάμε για άλλο ένα εξαιρετικά πολύτιμο δισεκατομμύριο ευρώ στη χειμαζόμενη ελληνική αγορά.
Η Ελλάδα καταστρέφεται και δεν έχουμε ούτε μια ώρα για χάσιμο.
Ας ξυπνήσει επιτέλους η κυβέρνηση και οι διπλωμάτες μας!

http://infognomonpolitics.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...