Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Γυμνός στις φυλακές - Διαταραγμένη συμπεριφορά άρχισε να παρουσιάζει....

Διαταραγμένη συμπεριφορά άρχισε να παρουσιάζει ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγο καιρό μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Pheme.gr, το οποίο επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους, κ. Τσοχατζόπουλου, το περασμένο Σάββατο...
κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνός στην 6η πτέρυγα, δείχνοντας ότι έχει χάσει την επαφή με το χώρο στον οποίο βρίσκεται. Η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού φέρεται να έχει προβληματιστεί για την όλη συμπεριφορά του άλλοτε ισχυρού άντρα της πολιτικής.

«Ο εγκλεισμός τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, το γεγονός ότι το πεντάχρονο παιδί του μεγαλώνει μόνο του, τον έχουν λυγίσει. Σε μας είναι προφανές ότι δεν θα αντέξει» αναφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως περιγράφουν στο Pheme.gr κρατούμενοι των Φυλακών, «ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρεται σα να είναι ολομόναχος στον προσωπικό του χώρο. Πάει κι έρχεται βυθισμένος στις σκέψεις του, αγέλαστος και σκοτεινός, ενώ συχνά παραμιλάει, λέγοντας δυσνόητα πράγματα».

Μάλιστα, κάποιοι κρατούμενοι τον είδαν να προσπαθεί να επικοινωνήσει από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, χωρίς να έχει βάλει κάρτα. Μετά την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου, ο πρώην υπουργός πολύ συχνά πλέον απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία των Φυλακών, με σκοπό να προμηθευθεί δωρεάν μια κάρτα για να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους. Επικοινωνεί συχνά με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, η οποία είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...