Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Παραδοχή για τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ» – Πρέπει να τα πουν, για να ξέρουν όλοι ποιος και τι!

  Μετά από αυτό θα δεχθείτε να βάλετε μέσα σας αυτό που θα προσφέρει η παγκόσμια εξουσία;


Για τον «ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ», που δείχνει να έρχεται, μίλησε ο θεωρητικός της νέας εποχής, Yuval Noah Harari στο παρακάτω σημαντικό βίντεο!

Όπως δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με το που πηγαίνουν τα δεδομένα μας και επίσης τι δεδομένα ”καταναλώνουμε”, τι βάζουμε μέσα στον νου μας…

Αυτή δεν είναι μια προφητεία ότι αυτό είναι αναπόφευκτο. Μπορούμε ακόμη να το εντάξουμε σε κανόνες. Για παράδειγμα, ορισμένες πολύ σαφείς κατευθυντήριες οδηγίες είναι ότι αν κάποιος έχει στην διάθεσή του τα δεδομένα μου, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει μόνο για να με βοηθήσει κι όχι για να με χειραγωγήσει… Αυτό θα ‘πρεπε να ‘ναι πολύ ξεκάθαρο (σ.σ. Αν κάποιος παραδώσει στην παγκόσμια εξουσία όχι μόνο τα προσωπικά του δεδομένα, αλλά, μέσω σύνδεσης στην τεχνητή νοημοσύνη, και τις κρυφές του σκέψεις θα είναι ασφαλής;) .

Όπως η προσωπική μου γιατρός έχει πολλές, πολύ ευαίσθητες πληροφορίες για μένα, δεν της επιτρέπεται να τις πουλήσει σ’ ένα τρίτο μέρος ή να τις χρησιμοποιήσει για να με χειραγωγήσει.

Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει με τους τεχνολογικούς κολοσσούς.

Είναι πολύ ξεκάθαρη οδηγία ότι ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψουμε όλες οι πληροφορίες να συγκεντρωθούν σε ένα μέρος. Δεν έχει σημασία αν αυτό το ένα μέρος είναι η κυβέρνηση ή μια επιχείρηση. Αυτός είναι ο δρόμος για μια δικτατορία! Όταν κάποιος κατέχει όλες τις πληροφορίες, είναι δικτάτορας (σ.σ. ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΧΑΡΑΡΙ! Τι άλλο πρέπει να πει;)»!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...