Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Υποχρεωτικός εμβολιασμός ή «εκδικητικός»; - Νέα μέτρα της χούντας στο τραπέζι αν και είπαν ότι θα πέσουν τα κρούσματα σε 3 εβδομάδες

Και αν και σχεδόν όλοι αναγνωρίζουν ότι η Όμικρον μπορεί να είναι υπερμεταδοτική αλλά έχει μικρές και ελαφρύτερες νοσηλείες αλλά η χούντα δείχνει σαν σε ένα "κύκνειο άσμα" να θέλει να "εκδικηθεί" ή αλλιώς να υποχρεώσει σε εμβολιασμό (σαν να έχει πλαφόν) όσους περισσότερους μπορεί.

Έτσι και αν και η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας δηλώνει ότι  «θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω πολύ σύντομα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή μία, δύο, τρεις εβδομάδες και θα δούμε τα κρούσματα να κατεβαίνουν», το τυραννικό καθεστώς είναι ένα βήμα πριν λάβει επιπλέον μέτρα σε ανεμβολίαστους.

Το αστείο είναι ότι ακόμα και αν αποφασίσουν να εμβολιαστούν όλοι ως πιεστούν πως δεν θα προλάβουν τις δύο δόσεις με τον ρυθμό μετάδοσης της Όμικρον από την στιγμή που περιμένουν 50.000 κρούσματα την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επιπλέον μέτρα που συζητούν οι εμπειρογνώμονες (;) ή το καθεστώς (;) είναι:

Επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 50
Περαιτέρω περιορισμός του μέγιστου αριθμού των ατόμων στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης
Πλήρης αποκλεισμός των ανεμβολίαστων πελατών και από τους εξωτερικούς χώρους εστίασης, όπου μέχρι σήμερα μπορούν να κάθονται επιδεικνύοντας αρνητικό rapid test.

Υπενθυμίζεται ότι και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους 50 ετών και άνω, τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...