Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ!

Χιλιάδες δαίμονες προς στιγμήν μας επιτίθενται!

Βρισκόμαστε ήδη μέσα στην δαιμονική μπόρα που είχε προφητεύσει ο Άγιος Παΐσιος.
Τις πιέσεις και την καταδυναστευση πλέον δεν τις υφιστάμεθα μόνο από εξωτερικούς εχθρούς,, αλλά εκ των έσω. Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, από τούς οικείους μας, υπάρχει ένας άνευ προηγουμένου εκβιασμός για να προβούμε στην συμμόρφωση που επιτάσσει η πολιτεία, στο "τιμημένο" όπως το ονομάζουν κάποιοι θερμοί οπαδοί, εμβόλιο.
Όσοι πήραμε την απόφαση να μην προχωρήσουμε σε αυτόν τον πρωτόγνωρο διασυρμό και εξευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασής μας, που μας οδηγεί στον απόλυτο έλεγχό μας, στην απώλεια της ελευθερίας μας ως δώρο Θεού, στην υποβαθμισή μας ως "κατώτερης κάστας" πλασμάτων, επικίνδυνων για την δημόσια υγεία και την λειτουργία του κράτους, οφείλουμε να αντέξουμε μέχρι τέλους.
Το σχέδιο που υλοποιείται στις μέρες μας είναι πέρα για πέρα σατανικό, δυστυχώς έχουν πέσει πολλοί συνάνθρωποί μας, φίλοι μας , συγγενείς μας σε αυτήν την εωσφορική πλάνη, αλλά όσοι είχαμε την δωρεά άνωθεν, να μπορέσουμε να δούμε τον γκρεμό μπροστά μας, πρέπει να αγωνιστούμε έως εσχάτων.
Είναι αυτό που αναλογεί στην γενιά μας, το μερτικό της δικής μας προσφοράς, όχι μόνο προς στην πατρίδα μας , καθώς το σκοτάδι αγκάλιασε όλη την οικουμένη, αλλά προς όλη την ανθρωπότητα!
Δεν θα πολεμήσουμε με πιστόλια και κανόνια. Θά πολεμήσουμε κυρίως πνευματικά.
Διότι η νοσηρή αυτή κατάσταση είναι προϊόν πρωτίστως πνευματικής πτώσεως.
Όσοι βλέπουμε μπροστά μας το πηχτό σκοτάδι που στραγγαλίζει σταδιακά όλον τον κόσμο, βλέπουμε στο βάθος ΦΩΣ, και αισθανόμαστε χαρούμενοι που ήρθε ο καιρός πια να εμέσει η ανθρωπότητα την αμαρτία και να αναζητήσει την Ανάστασή της.
Φτάνει να πούμε ΟΧΙ στο παράλογο!
ΟΧΙ στο ψέμα, στην απάτη! ΟΧΙ στον φόβο ότι θα τα χάσουμε όλα!! Θα τα χάσουμε όλα αν υποχωρήσουμε στον αισχρό εκβιασμό που για να διατηρήσουμε την δουλειά μας πρέπει να τους προσφέρουμε το σώμα μας, τον εαυτό μας, ως δώρο για να κάνουν πάνω μας τα δολοφονικά πειράματά τους! Και μετά θα μας ζητήσουν να τους δώσουμε δώρο τα παιδιά μας , που πάει να πει την ελπίδα, το μέλλον της ζωής!
Καλύτερα να γυρίσουμε στο χωριό μας να βάζουμε πατάτες, πάρα να απωλέσουμε την ψυχή μας.
Τα δηλητηριώδη σκευάσματα ακόμα κι αν δεν είχαν καμία παρενέργεια, ο τρόπος επιβολής τους στην ζωή μας, η συνολική απόπειρα ελέγχου μέσω barcode, αποτελεί την πλέον τρομακτική εσχατολογική πραγματικότητα!
Δυστυχώς αμαρτήσαμε.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ που τις καταστήσαμε Θεό αντί του Θεού στην ζωή μας, φονεύουν έμβρυα μητέρων από ψυχιατρικές κλινικές , έμβρυα φτωχών και απελπισμένων γυναικών για να προσφέρουν στον σύγχρονο άνθρωπο τα "φάρμακά" του! Δεν είναι δυστυχώς μόνο ετουτες οι ενέσεις φτιαγμένες με το αίμα των φονευθέντων μωρών. Πολλά εμβόλια που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε και τα κάναμε, προέρχονταν από αυτήν την αποτρόπαια πράξη!
Δεν είναι ευλογημένη αυτή η κοινωνία που φτιάξαμε. Δεν υπάρχει ευλογία σε τέτοιου είδους θεραπεία!
Ήρθε το μεγαλο, το ηχηρό τράνταγμα για να συνέλθουμε επιτέλους!
Την Μεγάλη Επανεκκίνηση δεν την θέλουν μόνο οι εχθροί μας! Την θέλουμε κι εμείς ! Αλλά όλα θα γίνουν κατά το Σχέδιο Του Θεού, και όχι το δικό τους.
Ο Άνθρωπος πρέπει να επιστρέψει σε αυτό για το οποίο πλάστηκε.
Να γνωρίσει, να αγαπήσει Τον δημιουργό Του. Και μόνο με την κοινωνία μαζί Του μπορεί να είναι ευλογημένος και αληθινά ευτυχισμένος.
Η ψυχή και το σώμα μας είναι δώρα ιερά, δεν θα τα χαρίσουμε οικειοθελώς σε κανέναν δυνάστη.
Χιλιάδες δαίμονες προς στιγμήν μας επιτίθενται!
Μυριάδες Άγγελοι από την άλλη μας στηρίζουνε.
Υπεραγία Θεοτόκε , σώσον ημάς!

Θωμαή Στεφανοπούλου


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...