Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Η χούντα του αφορισμένου ξεκινά σήμερα μεγάλο διωγμό κατά των ελευθερων Ελλήνων από τα διαβόλια

Το καθεστώς του δικτατορίσκου προωθεί στρατηγική επιβολής των εμβολιασμών, μέσω σκληρών μέτρων και απαγορεύσεων, η οποία έχει ήδη αρχίσει να ξεδιπλώνεται

Επί ποδός βρίσκεται το καθεστώς και οι υποτιθέμενοι ειδικοί. Ο πρώην μπασκεμπολίστας που βάλανε για υπουργό, θα προβεί στις 12 το μεσημέρι σε ανακοινώσεις για τα τιμωρητικά μέτρα που αφορούν σε ανεμβολίαστους ελεύθερους πολίτες.

Τα τιμωρητικά μέτρα που έρχονται

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος του καθεστώτος, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε πως «με δεδομένη τη δυνατότητα ασφαλούς, γρήγορου και αποτελεσματικού εμβολιασμού και με δεδομένη την αναβάθμιση του ΕΣΥ, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε με τολμηρότερο και ασφαλέστερο βηματισμό στην προσπάθεια περαιτέρω αποκατάστασης της ζωής». Το άσπρο - μαύρο δηλαδή για να δικαιολογίσουν τον φασισμό τους.

Όπως ανέφεραν το Σάββατο κυβερνητικές πηγές, το επιτελείο του καθεστώτος δεν προτίθεται να αλλάξει τη θέση του σχετικά με την πρόσβαση σε κλειστούς χώρους εστιατορίων, καφέ, μπαρ, θέατρα και κινηματογράφους, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς. Το ίδιο ισχύει και για τα γήπεδα.

Αυτό σημαίνει ότι, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα επιδεινώνονται, οι ελεύθεροι ανεμβολίαστοι Έλληνες, δεν θα έχουν δυνατότητα να εισέλθουν σε χώρους ψυχαγωγίας, ενώ αντίθετα, οι μπολιασμένοι θα μπορούν να μπουν απρόσκοπτα, επιδεικνύοντας το σχετικό ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους.

Το χειρότερο όμως είναι ότι το τυραννικό καθεστώς τιμωρεί με 160 ευρώ το μήνα τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ελεύθερους Έλληνες που αρνούνται το μπόλι, με το να τους υποχρεώνει να υποβάλονται δύο φορές ανά εβδομάδα σε εργαστηριακό τεστ (PCR ή Rapid), με αγορά του εργαζομένου.

Οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίζουν το αποτέλεσμα αυτοδιαγνωστικού τεστ, το οποίο επίσης παρέχεται δωρεάν (μαθητές 12 ετών και άνω μπορούν επίσης να εμβολιαστούν και να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού).

Ως εκ τούτου η νέα τυραννική ρύθμιση εξετάζει την κατάργηση του δωρεάν self test και κάνει υποχρεωτικό το rapid test (20 ευρώ) με επιβάρυνση του εργαζόμενου.

Τέλος, στο πλέγμα μέτρων που θα ενεργοποιηθεί για το φετινό χειμώνα περιλαμβάνεται αρχικά η επιστροφή της μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους

σχόλιο Γ.Θ : Καλή λευτερια αδέρφια. Καμιά χούντα δεν κράτησε για πάντα. Λίγο υπομονή και θα καταρρεύσουν οι αντίχριστοι

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...