Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Η θρησκευτική κατασκοπεία…Η μάχη των προφητειών. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έδιναν 40.000.000 $ για τα λείψανα της Αγίας Αλυπίας του Κιέβου που πρόβλεψε πόλεμο στο Ντονμπάς και προσάρτηση Κριμαίας

Υπάρχει θρησκευτική κατασκοπεία στον πόλεμο πληροφοριών; Και βέβαια υπάρχει…Ενδεικτική η περίπτωση της Αγίας γερόντισσας Αλυπίας του Κιέβου της δια Χριστόν σαλής (+1988). Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ήθελαν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν ως και το λείψανό της και ό,τι στοιχείο γι αυτήν…. Η Αλυπία, που έζησε στην κουφάλα ενός δένδρου, δενδρίτισσα. Κουβαλούσε ως άσκηση σε όλη της τη ζωή στην πλάτη πάμπολλα σιδερένια κλειδιά ένα ασήκωτο βάρος που προέρχονταν κατά μια εκδοχή από τα κελιά των φυλακισμένων σε δύσκολες εποχές που ελευθέρωσε…..

Οι δημοσιογράφοι βρήκαν τις προφητείες της Αλυπίας, τις οποίες οι μαθητές της κρατούσαν μυστικές για 30 χρόνια. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά πριν από 30 χρόνια η μοναχή Αλυπία μπόρεσε να προβλέψει την προσάρτηση της Κριμαίας: «Θα αφαιρέσουν τη φωλιά από το χελιδόνι» αλλά και τον πόλεμο στο Ντονμπάς: «κηλίδες αίματος παντού». Το 2006, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ήταν έτοιμες να δώσουν 40 εκατομμύρια δολάρια για τα λείψανα της Αλυπίας. Την ίδια χρονιά, η ουκρανική εκκλησία μετέφερε επειγόντως τα λείψανα της Αλυπίας. Θάφτηκε χωρίς διαβατήριο και χωρίς ληξιαρχική πράξη θανάτου καταχώρηση. Η Αγία μοναχή δεν ήξερε την ημερομηνία γέννησής της, αλλά σίγουρα προγνώριζε την ημερομηνία του θανάτου της. Όλες οι προφητείες τελειώνουν με μία δήλωση: η πορεία των γεγονότων μπορεί πάντα να αλλάξει. Όπως άλλαξε απόφαση ο Θεός και δεν κατέστρεψε τη Νινευή. Γι ‘αυτό, χωρίς να το λένε, το κύριο πράγμα είναι να βρούμε τη δύναμη να κινηθούμε προς την κατεύθυνση που θέλει η χώρα ν΄αποφευχθεί το προδιαγεγραμμένο.

https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...