Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

«Βόμβα» από την Mastercard – Στήριξη στο παγκόσμιο όραμα του Bill Gates (ΦΩΤΟ & BINTEO)



H εταιρεία πληρωμών Mastercard ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στην Συμμαχία ID2020 για να εξερευνήσει πρόσθετες λύσεις ψηφιακής ταυτότητας.
Η επερχόμενη κοινωνία χωρίς μετρητά, μια κοινωνία στην οποία η αγορά και η πώληση θα ελέγχεται από ένα ψηφιακό σημάδι αναγνώρισης είναι πιο κοντά από ποτέ, λιγότερο από δύο χρόνια....
Τελικά ο κορωνοϊός μας φέρνει πολλά δώρα και όλα για την ασφάλειά μας και το καλό μας φυσικά. Η εταιρεία ID2020 Alliance (ID2020 Συμμαχία) δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τη Microsoft και τον Bill Gates. Τώρα ο πιστωτικός γίγαντας Mastercard υποστηρίζει αυτή την εταιρία με την εντυπωσιακή εταιρική του επιρροή, κάτι που υποδηλώνει πως η διαδικασία θα επιταχυνθεί πλέον εκθετικά.



Η ID2020 Alliance ιδρύθηκε από την Accenture, Microsoft, Gavi, Rockefeller Foundation και την IDEO. Στους εταίρους περιλαμβάνονται ΜΚΟ, ιδιωτικές εταιρείες και οργανισμοί του ΟΗΕ. Ο κορωνοϊός έφερε την εμφάνιση ψηφιακών λύσεων που απαιτούν από τους χρήστες να αποδείξουν ποιοι είναι. Η ψηφιακή ταυτότητα θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση της πρόσβασης σε μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών. Ας δούμε τι είναι το ID2020 στο βίντεο που ακολουθεί “Πρέπει να εργαστούμε μαζί για να εγκαταστήσουμε τη συνέχεια και τα κοινά πρότυπα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα παγκοσμίως, που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι καθημερινά και να εμπνεύσουν συνεχείς καινοτομίες” δήλωσε ο Ajay Bhalla πρόεδρος ψηφιακής ασφάλειας της Mastercard. Πέρυσι, η Mastercard είχε αναφέρει ότι διερευνά την αποκεντρωμένη ψηφιακή ταυτότητα για την επαλήθευση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών, των κυβερνητικών αλληλεπιδράσεων και των διαδικτυακών υπηρεσιών. Αποτελεί πλέον γεγονός ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα μπορούσε να επιτρέψει τις τραπεζικές και άλλες υπηρεσίες στους ανθρώπους χωρίς την ανάγκη εγγράφων ή πιστωτικού ιστορικού.

Η ID2020 Alliance ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας κατά την ετήσια σύνοδο κορυφής της στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές, τη συμμαχία εμβολίων Gavi και νέους κυβερνητικούς εταίρους, ακαδημαϊκούς εταίρους και εταίρους ανθρωπιστικής βοήθειας. Η Παγκόσμια Τράπεζα εκτιμά ότι πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι δεν έχουν καμία μορφή νομικά αναγνωρισμένης ταυτότητας. Αυτό εμποδίζει την πρόσβασή τους σε ζωτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της κοινωνικής προστασίας, της εκπαίδευσης και της χρηματοδότησης. Πολλές λύσεις αναπτύσσονται παγκοσμίως, αλλά το ID2020 πιστεύει ότι η συνεργασία και οι παγκόσμιοι συνεταιρισμοί είναι το κλειδί για την υιοθέτηση της ψηφιακής ταυτότητας. Η ψηφιακή ταυτότητα έχει πολλές εφαρμογές και η Mastercard εντάχθηκε στο Ίδρυμα Trust over IP (ToIP). Άλλα μέλη της κοινοπραξίας περιλαμβάνουν την Accenture, την Evernym, την IBM, την DIDx και την R3. Η Evernym είναι η εταιρεία που ξεκίνησε το δίκτυο Sovrin, το δημόσιο αυτόνομο δίκτυο ταυτότητας. Η Νότια Κορέα διαθέτει τρία ξεχωριστά σχέδια αποκεντρωμένης ταυτότητας. Τον περασμένο μήνα, οι εταιρίες Microsoft, Evernym, ID2020 και πολλοί άλλοι δημιούργησαν την πρωτοβουλία COVID Credentials Initiative (CCI) για να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή ταυτότητα, ώστε να ελέγξουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.


photo video screenshot
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...