Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

«Iερέας» της νέας ουκρανικής εκκλησίας υπέρ της παρακολούθησης πορνό

Σύμφωνα με την Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων ο «κληρικός» της νέας δομής της ουκρανικής εκκλησίας Alexander Dediukhin πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στην παρακολούθηση της πορνογραφίας κάποιου με τη σύζυγό του και θεωρεί ότι η νόμιμη πορνεία είναι χρήσιμη για την Ουκρανία.

Ο «κληρικός» του OCU Alexander Dediukhin ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματα της νομιμοποίησης της πορνείας, ανέφερε η δημοσίευση στο Internet Obozrevatel.

Ο «κληρικός» σχολίασε το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από τον βουλευτή της Verkhovna Rada της Ουκρανίας, Bogdan Yaremenko, και σχολίασε ότι ο πολιτικός αναλαμβάνει το κόστος για την υποστήριξη στο νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των σεξουαλικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον «κληρικό» της OCU, αυτό θα ωφελήσει τόσο το κράτος όσο και όποιον ζει σε αυτό.

«Αν ένας βουλευτής παρακολουθεί πορνό από το κινητό του τηλέφωνο κάπου σε μια απομονωμένη γωνία με τη σύζυγό του, ας το κάνει», δήλωσε ο Dediukhin. «Θα προετοίμαζε καλύτερα ένα νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της πορνείας – θα ήταν πιο κερδοφόρο για τη χώρα και όλους εμάς.» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον «κληρικό», κατακριτέο δεν είναι τόσο το γεγονός της επικοινωνίας με έναν εκπρόσωπο του… «παλαιότερου επαγγέλματος», παρά το γεγονός ότι ασχολείται με αυτό κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

«Ένα πρόσωπο στο χώρο εργασίας πρέπει να κάνει τη δουλειά του / της. Εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του για προσωπικά ενδιαφέροντα ενώ εργάζεται, αυτό είναι επαίσχυντο. Δεν αφορά και έναν βουλευτή; «, δήλωσε ο κληρικός της OCU.

Φωτογραφία: en.krymr.com

πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...