Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Η χώρα μας επιλέχθηκε για το μεγάλο «παιχνίδι» των έσχατων καιρών.

...ότι θα γίνει εδώ θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτό που ζουν σήμερα οι Έλληνες, το ζει εδώ και χρόνια η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών που έχουν καταδικαστεί σε μια ανεπανάληπτη μιζέρια από την παγκόσμια ελίτ. Η τραγωδία πoυ ζει σήμερα ο ελληνικός λαός, αύριο θα την ζήσουν και πολλοί άλλοι λαοί καθώς το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ είναι οι λαοί να φτωχοποιηθούν ακόμα περισσότερο και να καταντήσουν άβουλα όντα χωρίς καμία δύναμη αντίστασης στα καταχθόνια σχέδια τους.

Αυτά υποστηρίζει σε ένα πρόσφατο άρθρο του ο Chris Hedges, πασίγνωστος Αμερικανός δημοσιογράφος, επί πολλά χρόνια πολεμικός ανταποκριτής, σήμερα πρόεδρος του «Nation Institute in New York City», συγγραφέας του περίφημου βιβλίου με τον τίτλο : «War is a Force That Gives Us Meaning» (2002) όπου αναλύει τα καταχθόνια σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σύμφωνα με τον Chris Hedges, η περίπτωση της Ελλάδας και του λαού της που τον βυθίζουν ολοένα και περισσότερο σε μια πρωτοφανή μιζέρια χωρίς να του δίνεται καμία δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι, δεν είναι παρά ο «δρόμος» που έχει χαράξει η παγκόσμια ελίτ για όλη την ανθρωπότητα.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που υπάρχει σήμερα στις ΗΠΑ που αποτελεί το σύμβολο επικράτησης της Νέας Τάξης αναφέρει τα εξής χαρακτηριστικά : «We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.» Δηλαδή, «Ζούμε σε ένα έθνος όπου οι γιατροί καταστρέφουν την υγεία, οι δικηγόροι καταστρέφουν την δικαιοσύνη, τα πανεπιστήμια καταστρέφουν την γνώση, οι κυβερνήσεις καταστρέφουν την ελευθερία, τα ΜΜΕ καταστρέφουν τη είδηση, η θρησκεία καταστρέφει τα ήθη και οι τράπεζες καταστρέφουν την οικονομία». Έτσι περιγράφει το πρότυπο ενός «συγχρόνου» κράτους υπό τις προδιαγραφές της παγκόσμιας ελίτ και έτσι πρέπει να λειτουργεί για τους πολίτες του.

Η Ελλάδα, που τώρα βαδίζει σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, είναι το μεγάλο πείραμα της Νέας Τάξης που θα αποτελέσει το παράδειγμα μετά τις ΗΠΑ για την επικράτηση αυτών των αρχών της σε όλη την ανθρωπότητα.

Βέβαια ακόμα και η Νέα Τάξη σχεδιάζεται από ανθρώπους που σαν άνθρωποι δεν είναι τέλεια όντα και οι σχεδιασμοί τους συχνά ανατρέπονται. Σήμερα υπάρχουν αρκετά αναχώματα στην παγκόσμια επέλαση της, κάτι που όμως προκαλεί την περεταίρω σκλήρυνση της στάσης της και αυτό το δοκιμάζουμε εμείς σήμερα στην δική μας χώρα.

Καταλήγοντας ο Chris Hedges προειδοποιεί ότι αν οι Έλληνες υποταχτούν ολοκληρωτικά σε αυτά τα καταστροφικά σχέδια, αν δεν υπάρξει κάποια αναστροφή σε αυτά τα δολοφονικά σχέδια, η κατάσταση θα επιδεινωθεί πολύ άσχημα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τους λαούς όλου του κόσμου.

Ας μην τρέφομαι άλλες αυταπάτες για ότι συμβαίνει γύρω μας στην περίοδο που ζούμε!

Η χώρα μας επιλέγει για το μεγάλο «παιχνίδι» των έσχατων καιρών και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν ρίξει κανείς μια ματιά στα παγκόσμια ΜΜΕ. Γι αυτό και ότι θα γίνει εδώ θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...