Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Σπιτική λεμονάδα χωρίς ζάχαρη


Καταπολεμήστε τη ζέστη, απολαύστε τη γεύση και ξεχάστε τις θερμίδες

Υλικά
1300ml νερό
25γρ. στέβια
250ml χυμό λεμόνι
4 φύλλα βασιλικού, φρέσκα
ξύσμα από ½ lime

Εκτέλεση
Πάρτε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε μέσα το νερό, την στέβια και τον χυμό λεμονιού και βράστε το μείγμα για 2 λεπτά. Τραβήξτε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέστε το ξύσμα lime και τα φύλλα βασιλικού. Αφήστε το μείγμα να αρωματιστεί για περίπου 20 λεπτά και έπειτα το σουρώνετε. Αφήστε την λεμονάδα σας στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και έπειτα σερβίρετε πάγο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...