Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Μυστηριώδης Πράκτορα στέλνει ο Πούτιν στην Σερβία προς εξόντωση των Δυτικών κατασκόπων

«Βρώμικα» παιχνίδια της δύσης εντόπισαν οι Ρώσοι στην Σερβία σε με πολύ καλά προσχεδιασμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και της κυβέρνησης και έτσι ο πρόεδρος της Ρωσίας έστειλε έναν ειδικό στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει την γενικότερη κατάσταση ασφαλείας, η οποία εγκυμονεί όπως φαίνεται πολλούς κινδύνους.

Αυτά τα νέα ρωσικά «μέτρα» ήρθαν ως απάντηση στα αμερικανικά σχέδια στο υψηλότερο επίπεδο, τα οποία πάρθηκαν μετά τις απειλές από την Πρίστινα για επιχείρηση αλβανικών δυνάμεων στην βόρεια Μιτρόβιτα, γράφει η σερβική εφημερίδα «Kurir».

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έχει στείλει όμως έναν αξιόπιστο άνθρωπο του, ειδικό σε «ανώμαλες» καταστάσεις στη Σερβία, για να ελέγξει την κατάσταση ασφάλειας, η οποία μπορεί να μεταβληθεί προς το χειρότερο ανά πάσα στιγμή.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί μέρος της ρωσικής Εθνικής Φρουράς, που είναι γνωστή ως τα «Λοντιάρια του Πούτιν» και έχει στελεχωθεί με ειδικούς χειριστές για να αντιμετωπίσουν τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών (CIA, MI6 και BND).

Οι υπηρεσίες αυτές δρουν εδώ και καιρό ενάντια στα συμφέροντα της Σερβίας και του σερβικού λαού, ενώ έχει διαπιστωθεί ευρεία «εχθρική διείσδυση» στην χώρα από εκατοντάδες δυτικούς πράκτορες .

Ο «άνθρωπος» του Πούτιν, έχει μαζί του ειδικούς, οι οποίοι εκπαιδεύουν ήδη τους Σέρβους πράκτορες να «απαντούν» ανά πάσα στιγμή, σε όλα τα σενάρια κατά της Σερβίας, από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες.

«Στις τάξεις της CIA, MI6 και BND είναι γενικά αναστατωμένοι και προσπαθούν ανεπιτυχώς να αποκαλύψουν την ταυτότητα του ανθρώπου του Πούτιν. Το παράρτημα της CIA στη Βουδαπέστη αποκάλυψε μετά από μια επιχείρηση την ύπαρξη προσώπου το οποίο είναι μέλος της ρωσικής Εθνικής Φρουράς στην Σερβία», δηλώνει πηγή της σερβικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, «Σε μια εποχή που ο Πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι κραδαίνει συνήθως ένα όπλο και απειλεί να παρέμβει στο βορρά, όπου διαβιεί η πλειοψηφία των Σέρβων, ο Πούτιν αποφάσισε να στείλει ένα αξιόπιστο άτομο για να παρακολουθεί την κατάσταση. Μετά από αυτό, ο Χαραντινάι δύσκολα τολμά να πλησιάσει στο βορρά».

«Ο Ρώσος ειδικός ήδη ελέγχει ένα μεγάλο αριθμό των πληροφοριοδοτών, οι οποίοι του παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια. Μέσα σε αυτούς είναι ο Σέρβος Πατριάρχης Ειρηναίος και γενικά η σερβική εκκλησία , ο πρόεδρος Βούτσιτς, ο Υπουργός Εξωτερικών Ντάτσιτς, ο πρόεδρος Ντόντικ, προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντα της Σερβίας και του σερβικού λαού», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα .

Η Σερβίδα πολιτικο-αμυντική αναλύτρια Βλάντα Ραντούλοβιτς δηλώνει ότι είναι πλέον γεγονός πως τα Βαλκάνια έχουν αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον σε ζητήματα ασφάλειας τόσο για την Ανατολή όσο και για τη Δύση.

«Τα συμφέροντά τους βρίσκονται αντιμέτωποι και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός της παρέμβασης της Μόσχας, σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση και συνθήκες ειδικά στο Κοσσυφοπέδιο, που προσελκύει ειδικούς από όλο τον κόσμο για μια ειδική επιχείρηση», δηλώνει η ίδια.

Σε ανάλογη περίπτωση δράσης των Αλβανών κομάντος στο Β.Κοσυφοπέδιο ο Ρώσος πρέσβης στο Βελιγράδι Αλεξάντρ Τσεπούριν, είχε απειλήσει τότε ευθαρσώς τις αρχές της Πρίστινα λέγοντας: «να μην υπερεκτιμούν τις εξουσίες τους».

Για το ευρύ κοινό πρέπει να γίνει γνωστό ότι η Ρωσία έχει δικαίωμα στρατιωτικής επέμβασης στο Κοσσυφοπέδιο, βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ παλαιότερα, με τα οποία ορίζονταν η ίδια ως εγγυήτρια χώρα.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα κινηθεί η Μόσχα το επόμενο διάστημα απέναντι σε ΝΑΤΟ, KFOR και Αλβανούς που προκαλούν συνεχώς.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...