Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Συλλαλητήριο Αθήνας: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών

Τα κανάλια το παραδέχτηκαν: Ο κόσμος στο Σύνταγμα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο

Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδας και όχι μόνο, παραδέχτηκαν ότι οι Έλληνες ξεπερνάνε το 1,5 εκατομμύριο αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα.


Όλα τα κανάλια του πλανήτη έκαναν λόγο για πρωτοφανείς εικόνες στην Ελλάδα, οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο. Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλο το πλανήτη. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ο Ελληνικός λαός δηλώνει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλες αυτές τις αντεθνικές ενέργειες!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την προσπάθεια των Διεθνιστών να καταστρέψουν την Πατρίδα.

Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται και δεν προσκυνά κανένα Σκοπιανό και κανένα Ανθέλληνα Νίμιτς.



Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιτρέψουν στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να δώσει την ιστορία μας στους Σκοπιανούς!
 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

http://www.el.gr



Πολλοί είπανε ότι για τα εθνικά θέματα οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται.

Έκαναν τεράστιο λάθος όμως, γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώθηκαν για το ότι έχουν χάσει μισθούς και συντάξεις, αλλά για το όνομα της Μακεδονίας ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ.  


Σήμερα στην Αθήνα έχει συγκεντρωθεί πολύ μεγάλο πλήθος το οποίο ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο! 

Αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα και η κυβέρνηση πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα και αυτό φαίνεται από την δήλωση της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίας Κόλλια, η οποία δήλωσε ότι δεν είναι νοσταλγοί της χούντας αυτοί που φωνάζουν Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Όλοι θα θυμάστε τι έλεγαν κορυφαία στελέχη λίγες μέρες πριν. Έλεγαν λοιπόν ότι τα συλλαλητήρια γίνονται για να χαίρονται μερικοί ακραίοι εθνικιστές. Αυτό που ισχύει όμως είναι ότι οι Έλληνες αυτή την στιγμή πραγματοποιούν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο όλων των εποχών.



Ο λαός απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα κάθε διαπραγμάτευση, η οποία περιέχει με οποιοδήποτε τρόπο την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Η κυβέρνηση ακούει; Πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες φωνάζουν για τα δίκια τους.

 
Δείτε Live την εικόνα από το σύνταγμα:




http://www.el.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...