Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Η ρωσική αεροπορία εξαΰλωσε τον ηγέτη της Al Nusra και 5 πράκτορες της CIA – Κατέπεσαν δύο αμερικανικά ελικόπτερα – 8 νεκροί

Η εντολή Πούτιν για την υλοποίηση του σχεδίου «Valkyrie» σε νέα έκδοση, με στόχο την πλήρη εξουδετέρωση όλων των ισλαμιστών ηγετών αλλά και Αμερικανών υψηλόβαθμων πρακτόρων στην Συρία , μετά την εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου «μπαρουτοκαπνισμένου» στρατηγού, έχει φέρει την κατάσταση στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης.

Χθες ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη εξαΰλωσαν σε επιδρομή, τον Εμίρη της Al Nusra, Abou Mohamed al Joulani, ο οποίος φέρεται να ήταν σε συνάντηση με υψηλόβαθμους πράκτορες της CIA .

Ήταν η ρωσική εκδίκηση για τον θάνατο του Ρώσου στρατηγού Βαλερί Ασάπωφ που σκοτώθηκε από στοχευμένα πυρά όλμων με την «βοήθεια» Αμερικανών, σύμφωνα με την Μόσχα.

Ταυτόχρονα δύο ελικόπτερα της USAF κατέπεσαν κοντά στο στρατόπεδο των ΗΠΑ-SDF στο Tell Beydar στη ΒΑ Συρία

8 Αμερικανοί σκοτώθηκαν.

Η Διοίκηση των ΗΠΑ έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός που κυκλοφόρησε αργά χτες το βράδυ αλλάΠληροφορίες του συριακού τύπου αναφέρουν ότι αρκετοί πολέμαρχοι της Al Nusra ευρίσκονταν σε άκρως μυστική συνάντηση με υψηλόβαθμους πράκτορες της CIA, όταν δέχθηκαν αεροπορική επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο του Abu Dahour .


Από την ρωσική επιδρομή σκοτώθηκαν οι περισσότεροι από τους ισλαμιστές πολέμαρχους και 5 από τα 12 άτομα της συνάντησης είναι νεκροί.

Ο Joulani υπέστη ακρωτηριασμό του χεριού του κατά τη διάρκεια της επιδρομής και μετά έπεσε σε κώμα.


Αυτή η επιδρομή θεωρείται ως ένα «χαστούκι» προς τις Ηνωμένες Πολιτείες , διότι ο Πούτιν δεν πρόκειται να ανεχθεί σύμφωνα με άλλες πληροφορίες την εν ψυχρώ δολοφονία άλλου Ρώσου στρατηγού .

Ο στρατηγός Ασάπωφ φέρεται από τον συριακό τύπο να βρίσκονταν στην αίθουσα επιχειρήσεων της Deir Ezzor όταν δέχθηκε τα πυρά όλμων των ανταρτών του ISIS με την συνδρομή της CIA.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει μετά από προσωπική εντολή του προέδρου, Β. Πούτιν, ανθρωποκυνηγητό εναντίον όλων των Αμερικανών υψηλόβαθμων πρακτόρων που βρίσκονται στη Συρία.

Υπενθυμίζουμε ότι ως δολοφονία θεωρείται ο θάνατος του στρατηγού Βαλέρι Ασάποφ στην Συρία, επίσημα από τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ.

«Η τραγωδία, της οποίας υπήρξαμε μάρτυρες, ο θάνατος του Ρώσου διοικητή, είναι το τίμημα, η αιματηρή ανταμοιβή, της διπρόσωπης αμερικανικής πολιτικής (στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας)» , δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ριαμπκόφ, επισημαίνοντας ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ στο Ντέιρ Ελ Ζορ δείχνουν ότι για την Ουάσιγκτον, σε αρκετές περιπτώσεις, οι γεωπολιτικοί στόχοι είναι πιο σημαντικοί από τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας τον οποίο επικαλείται.



«Το γεγονός, δυστυχώς είναι προφανές και πολύ ανησυχητικό», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός, τονίζοντας ότι «έχουμε πεισθεί για μια ακόμη φορά για το ότι, η αμερικανική πλευρά, διακηρύσσοντας, ότι ενδιαφέρεται να εξαλειφθεί το «Ισλαμικό Κράτος» και να νικήσει τους τρομοκράτες στην Συρία, με ορισμένες ενέργειες της, δείχνει το εντελώς αντίθετο και συγκεκριμένα ότι μερικοί πολιτικοί και γεωπολιτικοί στόχοι, έχουν μεγαλύτερη σημασία για την Ουάσιγκτον», κατέληξε ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Ρώσου ΥΦΕΞ αποτελούν και την απάντηση σε ότι έλαβε χώρα στην Συρία και ότι έπεται μετά από αυτό.


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...