Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ… GOOGLE ΠΟΝΗΡΟΤΕΡΟ

Γράφει η Συντακτική Ομάδα

Η Google πασάρει μια συσκευή χωρίς βελόνες, η οποία έχει ονομαστεί «το ρολόι Βαμπίρ». Η συσκευή χρησιμοποιεί υπερταχύτητες για να απορροφήσει κυριολεκτικά αίμα από το σώμα σε μια αντλία πίεσης. Η Google περιγράφει αυτή τη συσκευή σαν επιταχυντή σωματιδίων που μπορεί να φορεθεί γύρω από τον καρπό.

Ο επιταχυντής δημιουργεί ένα άνοιγμα στο σώμα και αφαιρεί μια μικρή ποσότητα αίματος χωρίς να αισθάνεται κάτι αυτός που το φοράει. Μερικοί πιστεύουν πως μια συσκευή σαν αυτή θα είναι καλή για οποιονδήποτε υποφέρει από διαβήτη ή άλλες ασθένειες οι οποίες χρειάζονται συχνή επίβλεψη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετά σχετικά με αυτήν τη συσκευή τα οποία πρέπει να ερευνηθούν.
Βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Yqu0FRT7PHA
Καταρχήν, αυτή η συσκευή μπορεί να εκτελέσει πολλά ανεξέλεγκτα τεστ πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Μόλις έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα τεστ, οι πληροφορίες αποθηκεύονται στα μικροτσίπ τα οποία βρίσκονται μέσα στο Ρολόι Βαμπίρ. Έτσι μπορούν με άνεση να ανεβαστούν και να απορροφηθούν σε ανώνυμους server με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην διαδικτυακή άβυσσο προς εκμετάλλευση από τον οποιοδήποτε επιτήδειο.

Επίσης, από τη στιγμή που αυτή η συσκευή μπορεί να εξάγει πράγματα από τον οργανισμό μας, μπορεί άνετα και να εισάγει ή να εμφυτεύσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καθένας να είναι ευάλωτος στα σχέδια της Νέας Τάξης δίνοντας την δυνατότητα να μπορούν εύκολα να θανατώσουν οποιονδήποτε εισάγοντας απλώς επικίνδυνες ουσίες μέσα στον οργανισμό του.

Είναι γνωστό ότι λόγω της μεγάλης αφύπνισης των ανθρώπων σχετικά με το σημάδι του Αντιχρίστου, οι κυβερνήσεις σε συνεργασία με εταιρίες προσπαθούν ασταμάτητα να βρουν όλο και νέους ανύποπτους τρόπους για να εισβάλουν στο ανθρώπινο σώμα και να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπινου νου.

«Η δεν γνωρίζετε ότι το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος, που κατοικεί μέσα σας, και το έχετε λάβει από τον Θεόν και άρα δεν ανήκετε στον εαυτόν σας; Α Κορ. 6,19»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
http://nikosxeiladakis.gr/το-πονηρο-χαραγμα-με-την-google-πονηροτερ/


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...