Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Απέτρεψαν κατάσχεση από αμερικανικό fund οι Ρεθυμνιώτες – Θα μιλήσουν τα όπλα αν χρειαστεί – Αυτοκινητομπλόκο στην είσοδο!

Άνοιξε η Κερκόπορτα των κατασχέσεων στην Κρήτη από ξένα funds με επιχείρηση στο Ρέθυμνο να υπόκειται τον κατατρεγμό από δικαστικό επιμελητή, εκ μέρους αμερικανικού fund που έχει εξαγοράσει το δάνειο που βαραίνει τον ιδιοκτήτη.
Σήμερα στο Ρέθυμνο αποτράπηκε για δεύτερη φορά η κατάσχεση του εμπορεύματος από τους εκπροσώπους του αμερικανικού fund με τα μέλη του συλλόγου αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου να δηλώνουν «παρών» σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση.
Δεκάδες δανειολήπτες μέλη του συλλόγου αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν έξω από τοπική εμπορική επιχείρηση που απειλείται με κατάσχεση, λόγω εξαγοράς από αμερικανικό fund, του δανείου που είχε λάβει ο ιδιοκτήτης.
Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει ξανά προσπάθεια από δικαστικό επιμελητή να κατασχέσει το εμπόρευμα. Και τότε το εγχείρημα αποτράπηκε και τοποθετήθηκε όχημα στην είσοδο του καταστήματος από την οδό Αρκαδίου.

Οι δανειολήπτες ζητούν να λογοδοτήσει η κυβέρνηση γιατί δεν έχουν οι ίδιοι προτεραιότητα στις δικές τους οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά πωλούνται τα δάνειά τους σε ξένα funds επί χαμηλού ποσοστού του δανείου.


Ματθαίος Καπετανάκης - cretedoc.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/07/fund.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...