Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Τεράστια κίνηση Πούτιν για πρώτη φορά στα παγκόσμια δρώμενα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους 

Την ώρα που οι παγκοσμιοποιητές, οι εκπρόσωποι δηλαδή της Νέας Τάξης που εκφράζονται κυρίως μέσω πολυεθνικών και οικονομικών οίκων,
αρπάζουν τα χρήματα και τις περιουσίες των πολιτών ανά τον κόσμο με «εργαλείο» τα υπέρογκα χρέη που προέρχονται από τα δάνεια και την υπερφορολόγηση, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μοιράζει δωρεάν γη στους Ρώσους, προκειμένου να την αξιοποιήσουν.
Είναι γνωστό πως η Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει τον «Τσάρο», διαφωνεί με την πολιτική της περιβόητης Ατζέντας 2030, η οποία με αφορμή την «προστασία του περιβάλλοντος δημιουργεί παντού ζώνες απαγόρευσης ανθρώπινης παρουσίας στην φύση (No Human Zones), κάτι που ζούμε πλέον και στην Ελλάδα με τους δασικούς χάρτες και την απαγόρευση ανθρώπων και οχημάτων σε δασικές περιοχές.
Συγκεκριμένα, ο Πούτιν αναφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη στο πρόγραμμά του, το οποίο παρέχει σε Ρώσους πολίτες δωρεάν εκτάρια γης στις ανατολικές επαρχίες της Ρωσίας, έτσι ώστε και αυτές να αξιοποιηθούν και οι πολίτες να αποκτήσουν περιουσία για να επενδύσουν και να ενδυναμωθούν οικονομικά.
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν το πρόγραμμα «δωρεάν γης» στην ανατολική Ρωσία θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες επαρχίες της χώρας, ο «Τσαρ Βλαντ» απάντησε:
«Υπάρχει αρκετός χώρος στην Ρωσία. Σαραντατρία εκατομμύρια εκτάρια αγροτικής γης δεν χρησιμοποιούνται αυτή την στιγμή για τον σκοπό που πρέπει. Μιλάμε για τεράστια αποθέματα γης».
Ωστόσο, ο Ρώσος ηγέτης θέτει ως προτεραιότητα, αυτή την στιγμή, την αξιοποίηση των ανατολικών περιοχών της χώρας.


1- Amur Region, 2 – Jewish Autonomous Region, 3 – Kamchatka, 4 – Magadan Region, 5 – Primorye, 6 – Yakutia, 7 – Sakhalin Region, 8 – Khabarovsk Region, 9 – Chukotka Autonomous Region.

Κάτω από την ρωσική εκδοχή του Homestead Act, κάθε Ρώσος πολίτης θα μπορεί να πάρει ένα δωρεάν εκτάριο γης στην ρωσική ασιατική Ανατολή, αν και εφόσον ρπτίθεται να την αξιοποιήσει για καλό σκοπό. Μέσα στον πρώτο χρόνο, οι παραλήπτες γης πρέπει να γνωστοποιήσουν στην Πολιτεία αναφορικά με το πώς θέλουν να αξιοποιήσουν την γη, ενώ μέσα σε τρία χρόνια πρέπει να ενημερώσουν σχετικά με την πρόοδό τους.
Μετά από πέντε χρόνια έχουν το δικαίωμα να πουλήσουν ή να νοικιάζουν την γη.
Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί από το Κράτος 90.000 αιτήσεις, από τις οποίες οι 20.000 έχουν εγκριθεί.
Ο Πούτιν γίνεται ο πρώτος επικεφαλής σύγχρονης χώρας, ο οποίος μοιράζει μαζικά δωρεάν γη προς αξιοποίηση στους πολίτες της, με σκοπό να αξιοποιηθούν τα πάντα και η «Αρκούδα» να γίνει ακόμα πιο ισχυρή στον τομέα της παραγωγικής οικονομίας.
Την ώρα που στις χώρες της νεοταξίτικης σφαίρας επιρροής οι πολυεθνικές αρπάζουν γη και ύδωρ από τους πολίτες, ο Ρώσος Πρόεδρος κάνει το ακριβώς αντίθετο. Μετά πώς να μην τον χωνεύουν;

Πηγή / www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...