Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο κύβος ερρίφθη»: Ρωσικές δυνάμεις μετακινούνται ήδη στην Συρία μετά από αίτημα του Άσαντ !

v2-russia1
Ρωσική ιστοσελίδα βασιζόμενη σε Τουρκικές πηγές ανέφερε ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ότι δύο μεγάλα αποβατικά πλοία το (BDK)- Novocherkassk και το Korolev, ΚΑΤΑΦΟΡΤΑ με στρατιωτικό φορτίο, για άλλη μια φορά πέρασαν τον Βόσπορο, και κατευθύνονται προς τη Συρία (foto).
Τα πλοία θα «παραδώσουν» στρατιωτικό υλικό και Ρώσους εμπειρογνώμονες στη Συρία, όπου προς το παρόν υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός Ρώσων στρατιωτών.





Η απόφαση για την μετακίνηση του ρωσικού στρατού εντός του συριακού εδάφους έχει «παρθεί» τελεσίδικα από τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, επιβεβαιώνοντας το άρθρο μας στο pentapostagma.gr με τίτλο (Η «ρωσική αρκούδα» κατεβαίνει σε Συρία και Μέση Ανατολή επαληθεύοντας τις «προφητείες»).

Πολύ σύντομα, οι ρωσικές ένοπλες θα είναι στις ακτές της Ανατολικής Μεσογείου και την Συρία, όπου συντελείται ένα «έγκλημα» κατά της ανθρωπότητας, για το οποίο δυστυχώς «σιωπούν» πολλά ΜΜΕ και πολλοί θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες.

Η έγκυρη ρωσική πηγή που ευρίσκεται στο Κρεμλίνο επιβεβαίωσε στην μεγάλης κυκλοφορίας μοσχοβίτικη εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda», ότι η Ρωσία ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ μια άκρως σημαντική απόφαση που μπορεί να «σώσει» τη Συρία από την πλήρη κατάρρευση, και την Ευρώπη από τα νέα κύματα προσφύγων. Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία (για αρχή) πρόκειται να εμπλακεί σε έναν πόλεμο με το αποκαλούμενο «ισλαμικό κράτος» (LIH).

Είναι σημαντικό, τονίζει το δημοσίευμα, το γεγονός ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα λειτουργήσει εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου. Εάν ΟΜΩΣ οι ΗΠΑ και η Τουρκία «βομβαρδίσουν» συριακό έδαφος, χωρίς την συγκατάθεση της Δαμασκού και ο ΟΗΕ «μείνει άπραγος», η Ρωσία θα μετακινήσει τις αεροπορικές δυνάμεις μετά από ήδη υπάρχον αίτημα των αρχών της Συρίας, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην βοήθεια της Μόσχας!!!

Η Ρωσική Ορθόδοξη εκκλησία ζητά επισταμένα «στρατιωτική παρέμβαση» στην Μέση Ανατολή (για την διάσωση των χριστιανών), ΑΜΕΣΗ προστασία του Πατριαρχείου της Αντιοχείας και των Ιεροσολύμων, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος ελπίζει στην έγκαιρη αποκατάσταση της ειρήνης στη Συρία.

Αυτή μετακίνηση των ρωσικών δυνάμεων θα αφορά αρχικά την «εξουδετέρωση» του ισλαμικού στρατού και θα έρθει σε «απάντηση» των πολεμικών επιχειρήσεων του συνασπισμού των ΗΠΑ στην περιοχή.

Η πανίσχυρη ρωσική πολεμική αεροπορία όμως δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να λειτουργήσει «εντός» των τάξεων του συνασπισμού των ΗΠΑ, ΑΛΛΑ βάσει της Συνθήκης φιλίας και αμοιβαίας βοήθειας, μεταξύ της Ρωσίας και της Συρίας, και την άμεση πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας.


rusian air force
 

Η ρωσική ναυτική βάση του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στην Ταρτούς θα ενισχυθεί, και κοντά στην Λατάκια στην περιοχή Dzhable, θα κατασκευασθεί μια νέα ισχυρή βάση του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα εγκαταλείψουν την «τυφλή και καταστροφική» υποστήριξή τους στην αμερικανική πολιτική και θα υποστηρίξουν την Ρωσία, η οποία προσφέρεται για να ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ η καταστροφή στην Μέση Ανατολή, τονίζει το δημοσίευμα.

Σχετικά με αυτήν την απόφαση υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες και από τον διάσημο Ισραηλινό στρατιωτικό αναλυτή Alex Fishman, που επιβεβαιώνουν την ρωσική «δράση» εντός συριακού εδάφους. Η δημοσιογράφος Thierry Meyssan από την Δαμασκό, επιβεβαιώνει και αυτή «ιδίοις όμμασι» την άφιξη εκατοντάδων ρωσικών συμβούλων. Το ρωσικό σύστημα παγκόσμιο εντοπισμού γνωστό ως GLONASS «βλέπει Συρία» ΣΥΝΕΧΩΣ παρέχοντας τα απαραίτητα δορυφορικά δεδομένα στον στρατό της Συρίας σε πραγματικό χρόνο.

Επίσημα η Μόσχα «τηρεί σιγή ιχθύος», αλλά ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο ισλαμικός στρατός, του οποίου μαχητές τις τελευταίες ημέρες ανατίναξαν αρχαίους ναούς στην Παλμύρα και αποκεφάλισαν Χριστιανούς, έχει «διαβεί τον ρουβίκωνα».

Αυτή η «μάστιγα» μπορεί να φτάσει τελικά στον Καύκασο και το Βόλγα, στέλνοντας τεράστια κύματα προσφύγων από την Κεντρική Ασία στην ρωσική επικράτεια. Αυτό ο Ρώσος Πρόεδρος δεν πρόκειται να το επιτρέψει ποτέ.

Οι ΗΠΑ και η Τουρκία από την άλλη πλευρά όπως φαίνεται, έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο με τον ISIS, αλλά αυτές οι χώρες έχουν τα δικά τους «προσωπικά» συμφέροντα, τα οποία δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα των Συρίων, των Ευρωπαίων και των Ρώσων.

Η Τουρκία βομβαρδίζει κυρίως τις κουρδικές περιοχές, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ στην ουσία τις βάσεις των ισλαμιστών μαχητών.
Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον πόλεμο αυτόν (εναντίον του ISIS) για να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ-Άσαντ. Επιπλέον, οι Αμερικανοί έχουν αποστείλει εκατοντάδες κατασκόπων τους στην Συρία με στόχο τον Άσαντ, ενώ οι ίδιοι οι Τζιχαντιστές είναι εκπαιδευμένοι στις ΗΠΑ και σε βάσεις της Ιορδανίας.

Αν η Δύση, η Τουρκία και οι Σαουδάραβες θεωρήσουν ότι «ο Πούτιν θα αφήσει στην τύχη του τον Άσαντ», τρέφουν μεγάλες αυταπάτες, τονίζει η εφημερίδα.

Από την άλλη πλευρά η Ρωσία πιστεύει ότι οι ίδιοι οι Σύριοι πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι πρόεδρός τους. Αλλά η Ρωσία δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ασάντ.

Αφού ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας διατηρεί μετά από τέτοιο πόλεμο ΑΥΤΗΝ την μεγάλη δημοτικότητα και την υποστήριξη του λαού του, κάτι που αναγνωρίζεται ακόμη και από τον βρετανικό τύπο, τότε και αυτοί θα τηρήσουν τα «κεκανονισμένα»!!

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr περιγράφουμε απλώς το «πλαίσιο» πάνω στο οποίο θα εκτυλιχθεί το επόμενο διάστημα τελικά, ένας ΠΟΛΥ «μεγάλος πόλεμος» ο οποίος σύμφωνα με τις προφητείες «εάν πιαστεί από κάτω» λίγα θα πάθουμε ως ελληνισμός.

Πρόκειται για το τελικό ξεκαθάρισμα της Ρωσίας με την Τουρκία, η οποία θα «καταστραφεί», αλλά και με τις ΗΠΑ οι οποίες με διάφορα «τερτίπια» προσπαθούν να εξοντώσουν τον Άσαντ που τον φυλάνε
«σαν τα μάτια τους» οι Ρώσοι επίλεκτοι Spetsnaz της ομάδας ΑΛΦΑ. Με την στρατιωτική αρωγή και της Κίνας η Μόσχα «επιτίθεται» ολόπλευρα στην Μέση Ανατολή.




http://www.pentapostagma.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...