Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Αρχίζει η Φωτιά της Αποκάλυψης; Έτοιμη η Πανίσχυρη Ρώσικη Στρατιά για επέμβαση στη Συρία!

Το χτύπημα της Ρωσίας στην Τουρκία αν ο Ερντογάν κλείσει τα Στενά θα είναι τρομακτικό.  
Εάν υπάρξει αίτημα από τη Δαμασκό για συμμετοχή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Συρίας κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους θα μπορούσε να τεθεί σε διμερή βάση:

Αυτό δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τονίζοντας πως ναι μεν η Μόσχα είναι έτοιμη να συζητήσει τέτοιο ενδεχόμενο πλαίσιο των διμερών επαφών και του διαλόγου, όμως αυτά τα θέματα δεν συζητώνται υποθετικά.

Την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας δήλωσε πως η Δαμασκός εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει από τη Μόσχα να στείλει στρατεύματα για να πολεμήσουν στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων κατά των τρομοκρατικών ομάδων στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Επιπλέον, ο απεσταλμένος της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη, δήλωσε νωρίτερα ότι η Ρωσία έχει  κάθε δικαίωμα να διεξάγει αεροπορικές επιδρομές και όχι μόνο εναντίον των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στα συριακά εδάφη.

maxresdefault
 
Την ίδια στιγμή μια διεθνής αεροπορική συμμαχία υπό τις ΗΠΑ διεξάγει αεροπορικές επιδρομές κατά στρατηγικών θέσεων του ISIS χωρίς τη συγκατάθεση της Δαμασκού.

Οι τρομοκράτες του ISIS καθώς και του Μετώπου Αλ Νούσρα, του βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία δραστηριοποιούνται στη χώρα αλλά και στο γειτονικό Ιράκ από το 2014.

Στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν οτι μια επέμβαση της Ρωσίας ανοιχτά στο πλευρό της Ρωσίας θα εμπλέξει ΝΑΤΟ και Ρωσία και η φωτιά που θα ανάψει  δεν πρόκειται να ελεγχεί με μια απλή τοπική σύγκρουση!

Το χτύπημα της Ρωσίας στην Τουρκία αν ο Ερντογάν κλείσει τα Στενά θα είναι τρομακτικό και σίγουρα όχι αναμενόμενο αν και ο Ερντογάν δεν θα διακινδύνευε μια πολεμική αναμέτρηση στην οποία θα βρεθεί μόνος!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...