Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Να σε τιμωρούν στα 18 επειδή θέλεις να προστατέψεις αθώους.

Shilan Ozcelik
Της Μελίνας Κονταξή

18 χρόνων η Shilan Ozcelik, Αγγλίδα Κουρδικής καταγωγής, θέλησε να πολεμήσει για το έθνος της, για την ανθρωπότητα..

και την συνέλαβαν με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, το PKK. Για τους Άγγλους, ίδιo το PKK με την Ισις, που πολεμάει εναντίον της από την πρώτη στιγμή. Ίδιοι oι σωτήρες των Γιεζίντι, οι πρστάτες των μειονοτήτων της Συρίας, με τους ισλαμοφονιάδες που σκοτώνουν κάθε διαφορετικότητα .

18 χρόνων και δεν ξέχασε τις ρίζες της, 18χρονων και δεν φωνάζουν οι ανθρωπιστές για την απελευθέρωση της, γιατί δεν ζητάει ελεημοσύνη, γιατί ακυρώνει την προπαγάνδα τους περί μη ύπαρξης πατρίδων.

Άφησε την βολεμένη ζωή της στην Ευρώπη για να γυρίσει πίσω για να σώσει. Δεν είναι ζώα οι άνθρωποι, μεγαλοαστοί και ιδεοληπτικοί που παριστάνετε τους ανθρωπιστές, για να ξεχνάνε το έθνος επειδή τα ντουβάρια δεν στέκουν στην θέση τους, επειδή οι ίδιοι οι γονείς τους χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Δεν έχουν μόνο στομάχια οι άνθρωποι για να ψάχνουν το επόμενο μέρος για να τα γεμίσουν.

Έχουν ψυχή, μνήμες, ελπίδες , παρελθόν, μέλλον και όλα συνδεδεμένα με τη γη τους που δεν είναι τα ντουβάρια, είναι το μεγάλο οικόπεδο, η πατρίδα, που όσο υπάρχει, τα ντουβάρια μπορούν να ξαναχτιστούν .

Χάσαμε κάθε μέτρο, ταυτίζουν κάποιοι τους πρόσφυγες με τους ισλαμοφασίστες και τους οικονομικούς μετανάστες.

Μάζα οι λαοί για τους ανθρωπιστές.

Ξεχωρίστε τους πραγματικούς πρόσφυγες έγραφε αφίσα των Γιεζίντι, της θρησκευτικής μειονότητας που έχει υποστεί την μεγαλύτερη σφαγή από τους ισλαμοφονιάδες.

Ουρλιάζουν τα πραγματικά θύματα για δίκιο.

Χιλιάδες γυναίκες Γιεζίντι πουλήθηκαν σαν σκλάβες. Δεν θα ακούσετε ποτέ τους ανθρωπιστές να ζητάνε την απελευθέρωση τους, δεν ταιριάζει στην ιδεοληψία τους ή στα συμφέροντα τους .

Ένα πολύ μικρό μέρος του ελεύθερου Συριακού στρατού πολεμάει την Ισις, το υπόλοιπο συνεργάζεται μαζί της. Αρκεί να ψάξετε λίγο τις πηγές αγαπητοί ανθρωπιστές που σπεύσατε να υιοθετήσετε την δήλωση του πιθανού τζιχαντιστή που πέρασε από την Κω, ότι δεν ήταν τζιχαντιστής, επειδή -κατά δήλωση του- ανήκε στον ελεύθερο Συριακό στρατό. Ψάξτε λίγο, τυφλά δεκανίκια των ισλαμοφασιστών, ή ρωτήστε κανέναν πραγματικό πρόσφυγα, σαν τον τραυματισμένο ήρωα των λαϊκών μονάδων άμυνας του YPG, στον γιό του οποίου επιτέθηκαν Ισλαμοφασίστες στην Κω (σύμφωνα με αγγλίδα εθελόντρια) αλλά αφού δεν εμπλέκεται Έλληνας αστυνομικός, γιατί να ασχοληθούν οι ανθρωπιστές του θεάματος.

Μάζα οι άνθρωποι.

Δικάζονται οι υπερασπιστές των αθώων και επιβραβεύονται οι φονιάδες.

Η Ευρώπη πεθαίνει…

Όχι για τους λόγους που επικαλούνται οι ψευτοανθρωπιστές, αλλά γιατί ξέχασε να διακρίνει.

Σημείωση: Η Shilan Ozcelik συνελήφθη τον Απρίλιο και η δίκη της ξεκινά αυτές τις ημέρες
http://www.freepen.gr/2015/09/18.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...