Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ερντογάν: "Φύγε σπέρμα του Ισραήλ".

 
Σε συνέντευξή του σε τούρκικα μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός Taner Kuruca, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε πως περιμένει απλά μία συγγνώμη
.


Σοκάρουν τα δυο νέα video από τη στιγμή που ο Ερντογάν επιτίθεται σε συγγενή ανθρακωρύχου, που σκοτώθηκε στο ορυχείο της Σόμα (302 οι νεκροί της έκρηξης στη Μαγνησία
). Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας φαίνεται ξεκάθαρα να τον πιάνει από το λαιμό και να τον τραβά προς το μέρος του. Άνδρες της ασφάλειάς του εμφανίζονται στο video να τον χτυπούν άγρια!
 

Ο νεαρός, τόνισε πως δεν βρισκόταν εκεί για να διαδηλώσει κατά του πρωθυπουργού και πως θεωρεί ότι ο Ερντογάν δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει.

Μπροστά στην κάμερα δήλωσε πως περιμένει από τον ισχυρό ηγέτη της Τουρκίας απλά να απολογηθεί για την πράξη του. 

Οι νέες εικόνες από τη στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χάνει την ψυχραιμία του και επιτίθεται σε τούκο πολίτη έρχονται στο φως! Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σήκωσε χέρι σε πολίτη, που μόλις λίγες ώρες πριν είχε χάσει έναν δικό του άνθρωπο και στη συνέχεια άκουσε τον Ερντογάν να λέει πως... συμβαίνουν αυτά!

Κι αν στο video, που προκάλεσε σάλο χθες, δε φαινόταν καθαρά η επίθεση του Τούρκου πρωθυπουργού, τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη βιοπραγία τόσο του ίδιου όσο και των ανδρών της ασφάλειά του, που χτύπησαν βάναυσα τον πολίτη που αποκάλεσε τον Ερντογάν δολοφόνο.

Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί σε δυο νέα video που "ανέβηκαν" σήμερα στο διαδίκτυο και αποδεικνύουν πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αισθάνεται μόνο αλλά συμπεριφέρεται και σαν σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!


Στο πρώτο video φαίνεται ξεκάθαρα ο έξαλλος και οργισμένος Ερντογάν, μέσα στον πανικό, να πιάνει από το λαιμό έναν άνθρωπο με γαλάζια μπλούζα που του φωνάζει και να τον τραβά προς το μέρος του. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ είπε: "γιατί φεύγεις σπέρμα του Ισραήλ".

Οι άνδρες της ασφάλειάς του τούς χωρίζουν, αλλά ο πανικός και τα σπρωξίματα παραμένουν.




http://www.onalert.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...