Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το μέτωπο Ρωσίας vs σιωνισμού στο Ιράν, αναθερμαίνεται.

σχόλιο Γ.Θ : Από την Συρία και την Ουκρανία έως το Ιράν και την Κίνα τα μέτωπα της Ρωσίας με τις σιωνιστικές δυνάμεις είναι ανοικτά και σε εξέλιξη. Μια λάθος κίνηση στην μεγάλη αυτή σκακιέρα και η φλόγα θα γίνει πυρκαγιά...

Ξαναφέρνει η Ρωσία στο φως της δημοσιότητας τις συζητήσεις που διεξάγει με το Ιράν για την ανάθεση συμβολαίου κατασκευής οχτώ νέων πυρηνικών αντιδραστήρων, δύο στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις στο Μπουσέρ και άλλους έξι σε άλλα βιομηχανικά συμπλέγματα στη χώρα.
Ο στόχος είναι προφανής και το μήνυμα αφορά ξεκάθαρα την πλευρά της Δύσης με προεξάρχουσες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι μαζί κάθονται στο τραπέζι και συζητούν με την Ισλαμική Δημοκρατία για την ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος που έχει ανακύψει εξαιτίας των πυρηνικών δραστηριοτήτων της.
Η παράλληλη διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Τεχεράνη και τη Μόσχα, αποτελεί σε μεγάλο βαθμό μοχλό πίεσης προς τη Δύση, για να αποδεχθεί… όσα δεν μπορεί να αποτρέψει (το μήνυμα που στέλνουν, όχι απαραίτητα η πραγματικότητα), αλλά και «ατομικό» μήνυμα της Μόσχας στην Ουάσιγκτον, πως εάν συνεχιστεί η ένταση με αφορμή την Ουκρανία, το κόστος που θα κληθούν να καταβάλλουν οι Αμερικανοί θα είναι σε περισσότερα του ενός μέτωπα.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...