Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η Coca - Cola λανσάρει διαφημίσεις που απεικονίζουν «γάμο» ομοφυλόφιλων ως αντίδοτο στο «μίσος» (video).

σχόλιο Γ.Θ : Άλλος ένας λόγος να βγάλουμε από τις ζωές μας το εθιστικό αμερικανικό δηλητήριο που ο μόνος λόγος που γιγαντώθηκε παγκοσμίως, δεν είναι η γεύση του αλλά η υστερική διαφημιστική του προώθηση.
Γιατί να τους κάνουμε πλούσιους τους προωθητές της ομοφυλοφιλίας από την στιγμή που τα Ελληνικά αναψυκτικά (δες ΕΔΩ) είναι ασυγκρίτως πιο εύγευστα;


Η Coca - Cola έχει ξεκινήσει μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις σε τέσσερις χώρες που απεικονίζουν σχέσεις ατόμων του ίδιου φύλου ως αντίβαρο για στο "μίσος".
Ως μέρος της καμπάνιας “Reasons to Believe”, η Coca - Cola έχει κυκλοφορήσει τέσσερα διαφημιστικά για το κοινό στην Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Νορβηγία και την Μ. Βρετανία. Όλα εκτός από το ιρλανδικό διαφημιστικό, δείχνουν δύο άνδρες να κρατούν τα χέρια τους σε μια σκηνή που φαίνεται να είναι το τέλος μιας τελετής "γάμου" ατόμων του ίδιου φύλου.
Οι διαφημίσεις αποτελούνται από εναλλασσόμενες θετικές και αρνητικές εικόνες, με αποκορύφωμα το πώς η ζωή είναι καλύτερη με μια κόκα κόλα. Ένας άνθρωπος φαίνεται να παίζει με μια γάτα, ένας άλλος φαίνεται να γλιστράει από σκαλοπάτια και άλλοι άνθρωποι φαίνονται σε αθλητικές εκδηλώσεις, να συγκεντρώνουν χρήματα για μια θεραπεία και άλλες κοινές καταστάσεις.
Στις διαφημίσεις που δείχνουν δύο άνδρες μετά την τελετή, ακολουθεί μια σκηνή όπου ένα αυτοκίνητο δέχεται κλωτσιές από άγνωστους ανθρώπους. Σύμφωνα με το κείμενο στην οθόνη της διαφήμισης, "Για κάθε επίδειξη μίσους ... υπάρχουν 5.000 γιορτές αγάπης".



Η Monica Cole, διευθύντρια του OneMillionMoms.com, είπε στο LifeSiteNews.com ότι η Coca - Cola «θα πρέπει να παραμείνει ουδέτερη στον πολιτιστικό πόλεμο και δεν πρέπει να υποκύψει στην πολιτική ορθότητα, αλλιώς διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει πιστούς πελάτες».
Η Coca - Cola είναι ένας από τους παλιούς υποστηρικτές του «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου και τακτικός χορηγός της Παρέλασης «Υπερηφάνειας» της Νέας Υόρκης.


Ομοφυλόφιλοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην ιρλανδέζικη διαφήμιση η σκηνή του «γάμου», που σύμφωνα με το ομοφυλοφιλικό περιοδικό EILE, είναι από αυστραλιανή αστική τελετή ένωσης, η τελετή του ζευγαριού των ομοφυλόφιλων αντικαταστάθηκε με τελετή γάμου διαφυλετικού ζευγαριού και ότι αυτό είναι μια πράξη δειλίας από την πλευρά της εταιρείας.

 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /  
Πηγή http://redskywarning.blogspot.gr/2014/01/coca-cola-video.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...