Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ντροπή για τα κανάλια. Θεοφάνεια και καμία αποστολή στην Κωνσταντινούπολη.

σχόλιο Γ.Θ : Αν ήταν για κάποιο εκκλησιαστικό "σκάνδαλο", θα έτρεχαν με ταχύτητα φωτός για να το καλύψουν οι αντίχριστοι καναλάρχες - δημοσιοκάφροι.
Θέλετε να τους τιμωρήσετε; Βγάλτε τους από την ζωή σας και από τις πρίζες των σπιτιών σας και προτρέψτε και άλλους να πράξουν το ίδιο λέγοντάς τους ότι... με την τηλεόραση και τα δελτία ειδήσεων (προπαγάνδας) ζείτε την κρίση επί100 φορές και ότι παρακολουθώντας τηλεόραση η ζωή περνάει και χάνεται και εμείς σαν παρατηρητές σε κατάσταση κώματος παρακολουθούμε τις ζωές των άλλων σαν φυτά.
Στην σημερινή εποχή της παρακμής και των καταγγελιών και επιλεκτικών κατηγοριών ως πρώτη είδηση και γενικά στη γενική αδιαφορία - για να μην πούμε τίποτε πιο βαρύ -  που επικρατεί, κανένα κανάλι σε καμία μετάδοση κρατικό η ιδιωτικό κανάλι δεν σκέφτηκε να στείλει ένα συνεργείο να μαγνητοσκοπήσει τον Αγιασμό των υδάτων και τη ρίψη του Σταυρού στην Κωνσταντινούπολη!

Επειδή εμείς δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία και δεν χρειάζεται να έχουμε οικονομικά συμφέροντα για να κάνουμε μια εθνική αναφορά που αφορά την πατρίδα μας και τον ελληνισμό, θα σας κάνουμε απλά μια αναφορά τιμής ένεκεν. 

Η συγκεκριμένη τελετή γίνεται κάθε χρόνο στην Κωνσταντινούπολη, στον Κεράτιο κόλπο, με μεγάλη επισημότητα. Ο Πατριάρχης ψάλλει το απολυτίκιο των Θεοφανείων και μετά ρίχνει το Σταυρό στα νερά. 

Πολλοί κολυμβητές ακόμα και αλλόθρησκοι προσπαθούν να πιάσουν τον Σταυρό και στη συνέχεια να πάρουν την ευχή του Πατριάρχη.


http://www.freepen.gr/2014/01/blog-post_4456.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...