Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ!!!




«Σεληνιάστηκαν» λόγω του...γεμάτου φεγγαριού και ξέσπασαν σ' αυτό που τους ενοχλεί: ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά το ποιόν των συγκεκριμένων «αρχαιολατρών», όπως φυσικά και το άσβεστο μίσος τους ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, τις στενές διασυνδέσεις τους με Εβραιοσιωνιστές, Καθολικούς, Ισλαμιστές, Νεοεποχίτες, «άθεους» κλπ. Δεν μας προξενεί επομένως ιδιαίτερη εντύπωση η βεβήλωση του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ από μέρους τους, αφού προφανώς ως γνήσιοι παγανιστές πήγαν να λατρέψουν (!!!) το φεγγάρι, όπως κάποιοι άλλοι «Χριστιανοί» που δήλωσαν ότι αποδέχονται και ειδωλολάτρες, αρκεί να μην βλάπτουν το Έθνος! Το κατά πόσο βλάπτουν το Έθνος ή όχι, μπορεί να το καταλάβει ο καθένας, βλέποντας το μίσος τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Σημαντική λεπτομέρεια: Στο χώρο κατά πάσα πιθανότητα έγιναν σατανιστικές τελετές!!! Μία ακόμα ατράνταχτη απόδειξη πως τα εν λόγω υποκείμενα δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας (στην οποία, σημειωτέον, η βεβήλωση Ιερών ακόμα και άλλων θρησκειών τιμωρείτο με θάνατο),αλλά πρόκειται για σατανολάτρες, πιθανότατα τρόφιμους μασονικών στοών (εδώ η απόδειξη).
Τέλος, το γεγονός πως έπραξαν τα ανοσιουργήματά τους σε ώρα που στην εκκλησία δεν βρισκόταν κανείς και αφού μπήκαν εκεί ως κοινοί κλέφτες, αποδεικνύει την θρασυδειλία τους και μας οδηγεί εκ νέου στο συμπέρασμα πως όχι αρχαιολάτρες δεν είναι, αλλά ούτε καν Έλληνες, αφού εκείνοι διακρίνονταν από αντρισμό και τιμή, πράγματα που αγνοούν οι λάτρεις του Σατανά και της...πανσελήνου. 
Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ:
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι πιστοί στο μικρό ναό στην περιοχή της Λυγαριάς στο Ηράκλειο. 
Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το εκκλησάκι και βεβήλωσαν το εσωτερικό του ναού. Όπως αποκάλυψε το prismanews.gr, στο σημείο έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος περιφέρειας για να ερευνήσουν το περιστατικό που έχει σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής καθώς οι δράστες έγραψαν με σπρέι μηνύματα θρησκευτικού περιεχομένου, αντιχριστιανικά, με άγνωστους αποδέκτες.
Σε ένα από αυτά οι βέβηλοι έγραψαν : Όταν καίγατε αρχαίους ναούς ήταν καλά; Ιουδαίοι χριστιανοί (Σ.Σ. Σε λίγο θα μας πουν οι ανιστόρητοι αρχαιολάτρες πως η Κνωσός και ο Μινωϊκός πολιτισμός καταστράφηκαν από Χριστιανούς!!!). Στο κέντρο του ναού οι αστυνομικοί βρήκαν στάχτες και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο στο ναό να έγιναν σατανιστικές τελετές.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...