Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Βενιζέλος προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη» !!!

Τουλάχιστον η Κωνσταντοπούλου, άσχετα με τον πολιτικό χώρο που ανήκει, είχε το "αντριλίκι" να πει τα πράγματα με τ' όνομα τους, σε αντίθεση με τους "συντρόφους" της και κάποιους άλλους...
παπαγάλους & λαγούς, που έσπευσαν να προστατέψουν τον Βενιζέλο!!!


Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι ο ίδιος προκάλεσε το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, με στόχο τον αποπροσανατολισμό.

"Ο κ. Βενιζέλος, προκάλεσε το επεισόδιο με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, που ήταν απολύτως προβλέψιμο. Ο ίδιος διαχειρίστηκε την ένταση με τέτοιο τρόπο, που οδήγησε στην έκρηξη. Δεν ήταν μυστικό ότι θα επακολουθούσε κάτι τέτοιο. Όλοι το περίμεναν" είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ακόμα ότι είναι ξεκάθαρο πως βουλευτές όπως ο Γεωργιάδης, ο Βαρβιτσιώτης και ο Ρήγας, είχαν στόχο να προστατέψουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ακόμα ότι ο ίδιος ο Βενιζέλος επέλεξε να προκαλέσει ένταση με εκφράσεις χυδαίου, σεξιστικού και αγοραίου περιεχομένου.

"Πρέπει να αναδειχθεί το τι δεν απάντησε ο κ. Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να ελεγχθεί ποινικά, επειδή είχε τη λίστα αυτή και διακινείται από τους κύκλους ΠΑΣΟΚ ψευδώς, ότι δεν το άνοιξε. Ο κ. Βενιζέλος παρέλαβε και εκτυπώσεις οι οποίες αγνοούνται. Ο κ. Βενιζέλος δεν έχει απαντήσει για το ότι, ενώ γνώριζε για τη λίστα, είχε εκτυπώσεις της και απαντούσε ψευδώς ότι δεν γνώριζε", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν αποδεικνύεται ότι ο Βενιζέλος δεν είχε ανοίξει το αρχείο.

http://24gr.blogspot.com/2013/04/blog-post_5075.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...