Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Επεισόδια στο Αίγιο.

Επεισοδιακά ξεκίνησε η σημερινή ημέρα στον δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Παπανικολού. Κάτοικοι απέκλεισαν το σημείο,εμφανίστηκαν..
αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρία ΜΑΤ και έγιναν 15 προσαγωγές πολιτών που διαμαρτύρονταν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.
http://www.dete.gr/news.php?article_id=120850

Από Σπύρος Π
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ανδρες της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ άρχισαν (προβοκατόρικα-αν σας έχει μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιος δημιουργεί τα επεισόδια στις πορείες, πλέον να είστε σίγουροι 100%) να ρίχνουν πέτρες προς τις δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο μπλόκο των Καμαρών. Οι κάτοικοι απώθησαν τις διμοιρίες οι οποίες λόγω της επιτυχημένης θέσης του μπλόκου δίπλα απο το βενζινάδικο των Καμαρών, δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ρίψη χημικών. Εκεί έγιναν και οι συλλήψεις 14-15 κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δικάζονται με τη διαδικασία του αυτοφόρου. 
Στο μπλόκο του Νέου Ερινεού κατάφεραν χαράματα να περάσουν μηχανήματα-εκσκαφείς, υπο τη συνοδεία μίας τουλάχιστον διμοιρίας των ΜΑΤ. Στην πορεία όμως τους περίμενε οδυνηρή έκπληξη, καθώς άγνωστοι άρχισαν να βάλουν εναντίον τους με κυνηγετικά όπλα απο τους γύρω λόφους(τους ντουφέκισαν δηλαδή). Η οποιαδήποτε επιχείρηση σταμάτησε με τους υπεύθυνους διαμόρφωσης του χώρου του ΧΥΤΑ, να δηλώνουν -σύμφωνα με μαρτυρία- ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν πλέον στις προσπάθειες και αποχώρησαν.
Χαρακτηριστική... είναι η -χτυπητή- απουσία οποιουδήποτε εισαγγελικού λειτουργού στην περιοχή.
Έπεται συνέχεια...στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΥΤΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΊΤΗ ΤΟΥ ΤΣΕΤΣΕΒΙΤΙΚΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...