Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πλησιάζει η έλευση του Αντίχριστου;;; O Mitt Romney θέλει να ανοικοδομήσει το Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ

Τα πρόσφατα γεγονότα μας δίνουν το έναυσμα εδώ στο pentapostagma να αναλύσουμε την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς πλέον είναι πασιφανές ότι βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς.

«Γνώρισον λοιπόν και κατάλαβε, ότι από της εξελεύσεως της προσταγής τού να ανοικοδομηθή η Ιερουσαλήμ, έως του Χριστού του Ηγουμένου, θέλουσιν είσθαι εβδομάδες επτά, και εβδομάδες εξήκοντα δύο.» Δανιήλ [θ΄] 9:25.
«Και θέλει στερεώσει την διαθήκην εις πολλούς εν μια εβδομάδι.» Δανιήλ [θ΄] 9:27α.
«Και εν τω ημίσει της εβδομάδος θέλει παύσει η θυσία και η προσφορά.» Δανιήλ [θ΄] 9:27β.
Η συγκεκριμένη προφητεία αναφέρεται στον αντίχριστο, ο οποίος την κατάλληλη ιστορική στιγμή θα δημιουργήσει μία εθνική «διαθήκη» με το Έθνος του Ισραήλ καθώς και με τα υπόλοιπα έθνη του κόσμου. 

Για να σταματήσει ο Αντίχριστος  τις θυσίες, όπως αναγράφουν οι προφητείες, θα πρέπει πρώτιστα αυτές να γίνονται σε ένα «ειδικό» ναό κάθε ημέρα που περνάει .

Καθώς ο Αντίχριστος θα ισχυρίζεται ότι είναι ο μεσσίας, οι πράξεις του θα συμβαδίζουν με τις γραφές του Μωυσή. Έτσι θα πρέπει να ανοικοδομήσει τον Ναό του Σολομώντα ο οποίος καταστράφηκε το 70 μ.Χ.

Ο Ιησούς Χριστός  είχε προφητεύσει την εμφάνιση πολλών ανθρώπων που θα ισχυρίζονται ότι είναι ο μεσσίας, και επίσης είχε αναφέρει ότι θα υπάρξουν πόλεμοι, λιμοί, σεισμοί και τεράστιες φυσικές καταστροφές. … (Ματθαίος 24:5-15).

Ο Ιησούς είπε επίσης ότι θα ισχύσει το βδέλυγμα της ερημώσεως στους αγίους τόπους, δηλαδή στο ναό. Όταν ο Ιησούς είπε αυτό αναφερόταν στη προφητεία του Δανιήλ - 9:27, 11:31, 12:11.

Η προφητεία λέει ότι στο μέλλον, στο τέλος του χρόνου (Δαν. 12:9), ο ναός θα «μολυνόταν»(Δανιήλ 11:31, 12:11). Σήμερα ο ναός του Σολομώντα δεν υπάρχει πιά, και έτσι κάποιος θα πρέπει να ολοκληρώσει να την ανοικοδόμηση του ναού, έτσι ώστε μετά ο αντίχριστος να ολοκληρώσει τη βέβηλη του πράξη, εκπληρώνοντας έτσι την προφητεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι Χριστιανοί συμφωνούν ότι ο Θεός θα αρπάξει τα εκλεκτά του παιδιά από αυτόν τον κόσμο ανά πάσα στιγμή την οποία Εκείνος θα επιλέξει, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι αυτό το γεγονός θα πραγματοποιηθεί πριν από τη διαθήκη του Αντίχριστου.

Ας δούμε τώρα το σχέδιο των Illuminati που αποσκοπεί στο να θέσει τον Αντίχριστο στην παγκόσμια σκηνή: Η αποκατάσταση του Αντίχριστου θα πρέπει να γίνει μέσα από την επανεμφανισή του στο Όρος των Ελαιών στην  Ιερουσαλήμ  κατά τη στιγμή ενός μεγάλου σεισμού. Θα πρέπει να εισέλθει στην Ιερουσαλήμ από τα ανατολικά, με τη συνοδεία πομπής των χαρούμενων ακολούθων- οπαδών του οι οποίοι θα είναι ντυμένοι με λαμπρά λευκά χρώματα.

Θα πρέπει να προχωρήσει στο  Όρος του Ναού  για να ενθρονιστεί, χριστεί και στεφτεί  βασιλιάς του Νέου Ισραήλ. Ο αρχαίος ναός πρέπει να ξαναχτιστεί. Τα υφιστάμενα κτίρια στο Όρος του Ναού θα καταστραφούν. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, οι Τέκτονες θέλουν να ξαναχτίσουν το Ναό του Σολομώντα, και το μόνο πράγμα που τους εμποδίζει είναι το Τζαμί (Θόλος του Βράχου).

Το σχέδιο καλεί στην καταστροφή του Θόλο του Ισλαμικού Βράχου μέσω της εισχώρησης στη δεύτερη φάση του αραβικού πολέμου, προκαλώντας τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε ο αντίχριστος θα εμφανιστεί, επισημοποιώντας τη συμφωνία και ανοικοδομώντας το ναό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Ναός του Σολομώντα είναι η καρδιά και η ψυχή του Τεκτονισμού! Ο αντίχριστος είναι ένας υπέρτατος μασώνος με βαθμό που υπερβαίνει το βαθμό 33, έβδομου Επιπέδου Απόκρυφου Μύστη..Το σχέδιο των Illuminati να θέσουν τον Αντίχριστο (Μαϊτρέγια) στην παγκόσμια σκηνή θα εκπληρώσει τις προφητείες!

Ας δούμε τώρα τη πρόσφατη ειδησεογραφία:
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158404#.UB_tkaAyk04
“Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο
Mitt Romney τρέφει μεγάλη αγάπη στην Ιερουσαλήμ και ότι οι Εβραίοι και οι Μορμόνοι έχουν αφιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια, στο όνομα του «μεσσία», στην προετοιμασία της επιστροφής στην Ιερουσαλήμ και στην ανοικοδόμηση της πόλης και του ναού.”

Ακόμη ένα δημοσίευμα αναφέρει το εξής:
http://www.timesofisrael.com/jewish-home-mk-calls-for-a-third-temple-in-jerusalem/
Αυτή η είδηση ​​αναφέρει ότι οι Εβραίοι καλούν σε μεταρρυθμίσεις στους βασικούς νόμους για τη δημιουργία ενός Tρίτου Ναού  στην Ιερουσαλήμ. Λένε ότι ο ναός θα πρέπει να ανακατασκευαστεί στην Ιερουσαλήμ και ότι οι θεμελιώδεις αλλαγές στην ισραηλινή κοινωνία και  κυβέρνηση είναι απαραίτητες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο με επιτυχία."

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η φλογερή επιθυμία για την ανοικοδόμηση του ναού είναι προφητική! Αυτό σημαίνει ότι η στιγμή εμφανίσεως του αντιχρίστου είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζουμε!

Δεδομένου ότι ο Mitt Romney είναι Μορμόνος-Μασόνος-Ιlluminati και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει ΕΝΑ ΜΟΡΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για να σώσει την ΑΜΕΡΙΚΗ. Δεν είναι ο αντίχριστος ΑΛΛΑ ακόμη άλλος ένα πράκτορας των illuminati. Ο Ομπάμα είχε εκπαιδευτεί για να απελευθερώσει το χάος, και ο Romney εκπαιδεύτηκε για να προσφέρει τις λύσεις. Για το λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ κατά τη χρονιά 2012 που θα οικοδομηθεί η Ειρήνη. Έτσι, θα είναι ο Πρόεδρος το έτος 2013, προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η προσωρινή ειρήνη και να προσπαθήσει να ανοικοδομήσει τον ναό του Σολομώντα.

Αυτή η πράξη θα εξαγριώσει τον αραβικό κόσμο, και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα πυροδοτήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θυμηθείτε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου, «όταν λένε ειρήνη και ασφάλεια, η ξαφνική καταστροφή θα έλθει...» 

Τα γεγονότα του σήμερα αποδεικνύουν ότι είμαστε στους έσχατους καιρούς, και πολύ κοντά στην εμφάνιση του αντίχριστου.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...