Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο μύθος του δήθεν ψυχρού πολέμου!


Σύμφωνα με πρώην πράκτορες της CIA, αλλά και ιστορικούς, που συμμετέχουν σε ημερίδα στη Βοστόνη, στις αρχές της δεκαετίας του `60, η αμερικανική κυβέρνηση εφηύρε το περίφημο «χάσμα των πυραύλων», και φούσκωσε υπερβολικά τον αριθμό των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων ICBMs, που υποτίθεται ότι διέθετε η ΕΣΣΔ.
Πόσους τέτοιους πυραύλους διέθετε τελικά η Σοβιετική Ένωση; Μόλις τέσσερις, σύμφωνα με κάποια απόρρητα έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα.
Η τότε κυβέρνηση του Eisenhower, χρησιμοποίησε εναέριες αναγνωρίσεις,  και εικόνες από δορυφόρους, για να ανακαλύψει πως οι Σοβιετικοί δεν διέθεταν την απαραίτητη εξελιγμένη τεχνολογία για να απειλήσουν την Αμερική.

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο πολλοί ιστορικοί αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως ο λεγόμενος «ψυχρός πόλεμος» ήταν μια παραίσθηση, γνωστή και ως «η πολιτική των δελτίων τύπου», την οποία εφηύρε το στρατιωτικό και βιομηχανικό κατεστημένο, που ακόμη και σήμερα συνεχώς «ανακαλύπτει» νέες απειλές, όπως αυτήν της Αλ Κάιντα.
Οι ιστορικοί Fred Kaplan και Timothy Naftali, λένε πως η μελέτη της εν λόγω περιόδου είναι ιδιαίτερα σχετική με τη σημερινή κατάσταση, αφού έχει πολλές ομοιότητες με τα όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, στο Ιράν, και στη Βόρεια Κορέα.
Η ιστορία του «χάσματος των πυραύλων», όπως και η αντίστοιχη των βομβαρδιστικών αεροσκαφών, είναι μια ιστορία που δεν συζητιέται, και που δεν αναφέρεται στα ιστορικά βιβλία. Στην πραγματικότητα όμως, ο ψυχρός πόλεμος ήταν ένα κατασκεύασμα της Wall Street, και των παγκόσμιων τραπεζιτών.
Στο βιβλίο  Western Technology and Soviet Economic Development, 1945 to 1965, του Antony Suton, αποκαλύπτεται πως αν τη δεκαετία του 1920 δεν υπήρχε μαζική μεταφορά κεφαλαίων και τεχνολογίας προς τους μπολσεβίκους, η Ρωσία θα είχε παραμείνει μια εντελώς απομονωμένη,  οπισθοδρομική, και  κυρίως  αγροτική χώρα.
Σε αυτά τα συμπεράσματα κατέληξε  ο Suton, έχοντας μελετήσει απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού  State Department. «Ακόμη και στη δεκαετία του `60, οι σοβιετικές εξαγωγές ήταν αντίστοιχες ενός οπισθοδρομικού και υπανάπτυκτου κράτους.  Αφορούσαν κυρίως πρώτες ύλες… όταν επρόκειτο για τελικά προϊόντα, αυτά ήταν απλά εργαλεία, και κάποια οχήματα που όλα βασίζονταν σε δυτικά σχέδια, και που εξάγονταν σε ακόμη πιο υπανάπτυκτες χώρες», λέει.
Και όμως, παρόλα αυτά, η Δύση πίστευε πως η ΕΣΣΔ είχε αναπτύξει ένα τεράστιο οπλοστάσιο εξελιγμένων πυρηνικών όπλων.
Όπως γράφει ο Gary Allen: «Στην επανάσταση των Μπολσεβίκων, βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα που ήταν υπεύθυνα και για τη δημιουργία της Federal Reserve, που καθιέρωσαν τον φόρο εισοδήματος, που έστησαν τα αφορολόγητα ιδρύματα και θεσμούς, και που μας έσπρωξαν στη δίνη του Α`Π.Π».
Πρόκειται για μια μικρή ολιγαρχική κλίκα, η οποία δημιούργησε την Σοβιετική Ένωση, όχι επειδή αποτελούνταν από κομμουνιστές, αλλά επειδή ο κομμουνισμός είναι μια μέθοδος συγκέντρωσης και ελέγχου του πλούτου, και της δόμησης μιας πανίσχυρης παγκόσμιας σοσιαλιστικής υπέρ-κυβέρνησης. Ένα υπερκράτος δηλαδή, σαν αυτό που βλέπουμε να διαφαίνεται σήμερα, καθώς οι τραπεζίτες γκρεμίζουν συστηματικά την παγκόσμια οικονομία.
Όλα αυτά θα πρέπει να τα αναλογιζόμαστε, την ώρα που οι διάφορες ελίτ, μέσω των ακαδημαϊκών και των επιχειρηματικών ΜΜΕ, προσπαθούν να μας πείσουν για νέες απειλές.
Η τελευταία τέτοια απόπειρα είναι να πειστούμε ότι το δίκτυο Haqqani αποτελεί τρομερή απειλή, και ότι αποτελεί επίσης παρακλάδι της πακιστανικής μυστικής υπηρεσίας ISI. Κανένας όμως δεν αναφέρει ότι η ISI είναι δημιούργημα της βρετανικής αντικατασκοπείας, την οποία καθοδηγούσε ο στρατηγός Walter Joseph Cawthorn της ΜΙ6.
Ο ίδιος ο Zbignew Brzezinsky παραδέχτηκε ότι από το 1980, η ISI και η  CIA συνεργάστηκαν στενά προκειμένου να δημιουργήσουν τις διάφορες ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες ως απειλές εναντίον της Δύσης αντικατέστησαν την απειλή της ΕΣΣΔ.
Οι ελίτ εφευρίσκουν φοβερές απειλές, τις οποίες μετά πλασάρουν σε όλους μας, γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα τσιμπήσουμε. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, όταν ο κόσμος έφτασε τα όρια της υστερίας, έχοντας αποδεχτεί το παραμύθι που του σέρβιραν, ότι κάποιοι Μουσουλμάνοι τρωγλοδύτες, μπόρεσαν και εξουδετέρωσαν το εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας NORAD, και ως δια μαγείας ανέτρεψαν τους νόμους της φυσικής, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

Prison Planet
http://www.prisonplanet.com/u-s-invented-soviet-threat.html
Απόδοση: S.A.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...