Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ . . .

Τι σημαίνουν οι φράσεις που λένε οι προδότες;

ΓΑΠ
Λεφτά υπάρχουν = υπάρχουν και άλλα λεφτά γιά κλέψιμο! Όπως και ο πατέρας του καταχρέωσε τη χώρα, καθώς και ο Σημίτης καταλήστεψε τη Ελλάδα, κατέστρεψαν και οι δύο την εγχώρια βιομηχανία. Έτσι και ο ΓΑΠ θα ξεπουλήσει ότι απέμεινε, βγάζοντας και κέρδος (κάνοντας την κρίση ευκαιρία!).

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Εάν γίνει στάση πληρωμών τότε θα πρέπει να κατεβούν τα τάνκς γιά να προφυλάξουν τις τράπεζες από τους πανικόβλητους καταθέτες = Όπως και ο παππούς του ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην κατοχή, ιδρύοντας τα τάγματα ασφαλείας έτσι και ο ίδιος τώρα συνεργάζεται άριστα με....
τους νέους κατακτητές
. Ο παππούς του έκανε δικτατορία, το ίδιο και αυτός θα κάνει αν είναι να σώσει το τομάρι του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του συνέστησε εμμέσως πλην σαφώς στους Έλληνες να αρχίσουν να πουλάνε μέρος της περιουσίας τους γιά να πληρώσουν τους φόρους.

Βενιζέλος ή Τούρκογλου
Συνταγματολόγος ο οποίος πρώτος καταργεί το Σύνταγμα!, εφαρμόζοντας αντισυνταγματικούς νόμους. Ο θλιβερός επίλογος σε ένα ιστορικό επώνυμο (Βενιζέλος)

Καστανίδης
Χθές τον περιέλουσαν με γιαούρτι και τον έβρισαν με τη λέξη κα.θίκι. Επιτέθηκε στους διαδηλωτές με την ίδια έκφραση ονομάζοντας κα.θίκι τον διαδηλωτή. Το θράσος του εγκληματία που επισκέφθηκε στη φυλακή τον Κουφοντίνα, προφανώς γιά να μάθει πως να σκοτώσει τους Έλληνες που θα αντιδράσουν.

Μπεγλίτης
Κατάργησε την ιεραρχία στο στράτευμα προωθώντας το χαφιεδισμό. Εξευτέλισε τους απόστρατους. Διαλύει τις ένοπλες δυνάμεις κατόπιν εντολών.

Χρήστος Παπουτσής
Με προχθεσινές του αναφορές στη βουλή απαγόρευσε από τους Έλληνες τη δημιουργία ομάδων αυτοάμυνας κατά της εγκληματικότητας!

Δεν σας κάνει εντύπωση που τα ΜΑΤ χτυπάνε αλλύπητα τους διαδηλωτές; Ο λόγος είναι ότι αυτοί που δίνουν τις εντολές επιθυμούν αιματηρές συγκρούσεις εκατέρωθεν με νεκρούς. Όταν γίνει και αυτό τότε θα κάνει ο ΓΑΠ στρατιωτικό νόμο. Ναι έτσι όπως το ακούτε! Μόνο έτσι θα περάσει τα μέτρα που θέλει η παγκοσμιοποίηση.

Οπότε ας μην του κάνουμε την χάρη, ας είναι ειρηνικές οι διαδηλώσεις. Δεν είναι μόνο ακροδεξιοί και αριστεροί αυτοί που διαδηλώνουν, είναι όλος ο Ελληνικός λαός. Ας γίνουμε ένα ειρηνικό ποτάμι και ας καταραστούμε τους προδότες που κατέλαβαν την εξουσία και δεν φεύγουν με τίποτα.

Φωνή λαού, οργή Θεού.

Προσευχή και μετάνοια γιά τις δύσκολες εποχές που έρχονται.

απηυδισμένοι Έλληνες πολίτες


http://ksipnistere.blogspot

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...