Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Γκέερτ Βίλντερς: Πρέπει να αποϊσλαμοποιήσουμε τις κοινωνίες μας για να παραμείνουμε ελεύθερα έθνη (βίντεο)

σ.σ. Συγκρίνετε τους δικούς μας τους ραγιάδες πολιτικούς που προσκυνάνε τον μαζικό εξαγωγέα της ισλαμικής βίας σουλτάνο Ερντογάν, με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ολλανδίας Γκέερτ Βίλντερς που λέει τα αυτονόητα.

Το Ισλάμ φίλοι μου είναι πράγματι σατανικό. Κοιτάξτε τον λεγόμενο προφήτη του τον Μωάμεθ: Κατέσφαξε Εβραϊκές φυλές· βίασε ένα νερό κορίτσι· έδωσε σκλάβες του σεξ ως δώρο στους πιστούς ακολούθους του, και σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί παράδειγμα για περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι περίεργο που ορισμένοι από τους οπαδούς του στρέφονται στην τρομοκρατία.

Το Ισλάμ κηρύττει το μίσος, προπαγανδίζει την βία και είναι βάρβαρο και βίαιο από την φύση του. Θέλει όλους τους μουσουλμάνους να υποταχθούν. Είναι ασυμβίβαστο με την ελευθερία όπως την γνωρίζουμε και τίποτα, μα τίποτα δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποϊσλαμοποιήσουμε τις κοινωνίες μας για να παραμείνουμε ελεύθερα έθνη.

Κανένας καθησυχασμός, καμία υποχώρηση. Επαγρύπνηση, επιμονή και σθένος ενάντια στην βαρβαρότητα είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε και ελπίζω να γίνει με την υποστήριξή σας.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...