Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για σκευοσ εκλογησ παισιοσ
 Οσο περνάει ο καιρός και οι προφητείες πλέον καταγράφονται στις καθημερινές εφημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τόσο τα λεγόμενα του Γέροντα Παϊσίου γίνονται πιο επίκαιρα.
Από το βιβλίο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ο Γέροντας μας εξηγεί για το πως θα ξεκινήσει ο πόλεμος. Είδαμε την Ρωσία να εισέρχεται με στρατιωτικά μέσα στη Συρία στις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Είδαμε την συμφωνία των 5+1 πυρηνικών δυνάμεων για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Βλέπουμε κάθε μέρα το Κουρδικό ζήτημα να εξελίσεται, μετά την είσοδο των Τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία στις 25 Αυγούστου 2016, αλλά και τους Τουρκικούς βομβαρδισμούς σε Κουρδικές περιοχές στο Β.Ιράκ.(...) Υπάρχει επίσης η αναφορά στον Ευρωπαίο ηγέτη,που θα εμφανιστεί για να γίνει ο παγκόσμιος κυβερνήτης. Είναι ο αντίχριστος της εποχής. Είδαμε τι συμβαίνει στις ΗΠΑ με την ασθένεια της Χίλαρυ Κλίντον και τα Προεδρικά διατάγματα που υπέγραψε ο Ομπάμα, τον Ιούλιο του 2016, για να παραμείνει στην εξουσία λόγω έκτακτης ανάγκης. (...) Ο Πατέρας Ιωάννης Καλαϊδης είχε πει ότι η Αμερική θα καταστραφεί ώστε να μείνει υπερδύναμη η Ρωσία για να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος. Ομπάμα -Μέρκελ έχουν ειδοποιήσει τους λαούς τους να εφοδιαστούν με τρόφιμα-νερό και είδη πρώτης ανάγκης λόγω επικείμενης μεγάλης καταστροφής. Το ίδιο έκανε και ο Τσέχος Πρωθυπουργός. Ο Κινέζος Πρόεδρος απλά ανακοίνωσε -συμπληρώνοντας-ότι η μεγάλη καταστροφή θα είναι η έναρξη του 3ου Παγκόσμιου πολέμου. Η Κίνα κρατά την Αμερικάνικη Οικονομία. Αν ξεπουλήσει τα Αμερικάνικα ομόλογα που έχει τότε η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ θα είναι αυτόματη.
Επίσης γίνεται αναφορά στην πανθρησκεία που προωθείται σήμερα από τους Θρησκευτικούς ηγέτες παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να ενωθούν όλοι υπό την Ορθοδοξία! Είδαμε τι έγινε με την Σύνοδο στην Κρήτη το καλοκαίρι. Οι εξελίξεις σε πολιτικο-οικονομικό-κοινωνικό πεδίο έρχονται γρήγορα, ημερομηνίες δεν χρειάζονται. Ας γινόμαστε έτοιμοι εν μέσω της νηστείας του Σταυρού ,γιατί η Αθήνα-όπως είπε ο Γέροντας Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης-εν μία μέρα θα αδειάσει  και τότε θα τσακώνεται ο κόσμος ποιός θα πρωτοφάει μια πατάτα. Όσοι είναι αγρότες γνωρίζουν πολύ καλά πότε μπαίνουν και πότε βγαίνουν οι.....πατάτες!
Zenjt.
Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...