Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το Σκοπιανό και τις εκλογές στην Ελλάδα από τον καθηγητή Ιωάννη Μάζη

Καθηγητής Γεωγραφικής Οικονομίας και Γεωπολιτικός Ιωάννης Μάζης


3 σχόλια:

 1. Μας δουλεύουνε όλοι τους. Ο Ν. Λυγερός βγάζει συνέχεια λάδι τους ευρωπαίους. Ο Ι. Μάζης βγάζει συνέχεια λάδι τους αμερικάνους. Θέλει τώρα να μας πει, ότι την ώρα που η κυβέρνηση έχει πέσει στα 4 στους αμερικάνους όλα όσα συμβαίνουν δεν έχουν και την δική τους υπογραφή. Εγώ θα συμφωνήσω ότι ο Τραμπ δεν είναι της παγκοσμιοποίησης, με την έννοια ότι θέλει να στηρίξει τις αμερικανικές επιχειρήσεις και να τονώσει την εθνική του οικονομία. Και καλά κάνει. Εάν λοιπόν περάσει αυτή η κατάπτυστη συμφωνία Κοτζιά-Δημητρώφ θα δούμε μετά τα «αμερικανικά συμβόλαια» (μαζί με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά) που έχουν κλείσει εκεί μέσα και κάποιοι θα καταπιούν τη γλώσσα τους.
  1) Να μας πει ο κ. Ιωάννης Μάζης για αυτόν τον χάρτη -http://www.theonlinepress.gr/kosmos/%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8/
  Τον ανέβασε ο Σόρος και δείχνει τον Κίσινγκερ μπροστά στον χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» που ονειρεύεται. Περιλαμβάνει φυσικά την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική, το Άγιον Όρος... Ωραία είναι η συμφωνία λέει ο Σόρος, θα στηρίξει τα Βαλκάνια.
  Ο Σόρος χρηματοδοτεί το πανεπιστήμιο στο Βελιγράδι. Εκεί δίδασκε (ίσως να διδάσκει ακόμη) ο Νίμιτς. Ο Νίμιτς που ήταν παρών στην υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας και την υπέγραψε «ως παρατηρητής» είναι υπάλληλος του Σόρος. Ο Σόρος διαφημίζει τον μισέλληνα Κίσιγκερ!! και την Μακεδονία του Αιγαίου ή πως την λένε. Και ο Μάζης μας λέει ότι οι αμερικανοί είναι αθώες περιστερές. Ας υποθέσουμε ότι ο Τραμπ εκπροσωπεί την άλλη τάση στην αμερική, την καλή ας πούμε την πιο εθνοκεντρική, ο πρέσβυς του όμως που έκανε «την δουλειά» στην Ουκρανία με την κυβέρνηση ομπάμια, και τώρα βρίσκεται εδώ στην Ελλάδα, δείχνει ότι ο Τραμπ δεν ελέγχει πλήρως την κυβέρνησή του. Στην πράξη δηλ. αυτή η κουβέντα για το ποια τυάση εκπροσωπεί ο Τραμπ μας είναι άχρηστη.
  2) Να μας πει ο κ. Ι. Μάζης για την σχέση του National Endowment of Democracy με το υπ. Εξ. της Αμερικής και με το Open Society του Σόρος. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
  Ήμαρτον.
  Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τον κάθε «ειδήμονα» που σώνει και καλά πρέπει να μας μπουμπουνίζει τα μυαλά με το ποια υπερδύναμη είναι καλή και ποια όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ1 Οκτωβρίου 2018 - 12:53 μ.μ.

   Είναι σίγουρο πως ο Τραμπ δεν ελέγχει πλήρως το βαθύ αμερικανικό κράτος.

   Σε αυτό το θέμα ο Πούτιν έχει μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς ασκεί πολύ πιο στιβαρή ηγεσία στην δική του χώρα.

   Όσο για τον καθηγητή Μάζη μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ. Γενικά έχει πατριωτικές απόψεις, δεν είναι νεοταξίτης. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι συμφωνώ 100% με όσα λέει.

   Διαγραφή
 2. Λάθος. Όχι στο Βελιγράδι το πανεπιστήμιο που χρηματοδοτεί ο Σόρος, στη Βουδαπέστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...