Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ολυμπιάδα: Η αυτοκρατορική αυθάδεια των Αμερικανών…

Οι ιδεολόγοι(!) του «Ολυμπιακού ιδεώδους» (από τις ποικίλες μαφίες των αθλητικών οργανισμών, μέχρι τις πολιτικές και δημοσιογραφικές «αλητείες»), κλείνουν πεισματικά τα μάτια ΟΧΙ μόνο στην αφηνιασμένη εμπορευματοποίηση των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά και στην αχαλίνωτη ΥΠΟΤΑΓΗ τους στην αυτοκρατορία των ΗΠΑ…

Ο αποκλεισμός της Ρωσίας, με συνοπτικές διαδικασίες από την Ολυμπιάδα, με πρόσχημα την «ντόπα» αποτελεί την παράκρουση της αυθάδειας των πολυεθνικών και των Αμερικανών…

Αλλά και την παράκρουση της γελοιότητας. Η «ντόπα» έχει «ποτίσει» μέχρι το μεδούλι το ΟΛΟΝ της Ολυμπιακής ταυρομαχίας, δεν υπάρχει τίποτα «καθαρό» και απέκλεισαν τους Ρώσους για μη «καθαρούς»!!!


Διαβάστε σχετικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10296

Και ΟΥΔΕΙΣ,
από τους πρωταθλητές και τα αθλητικά είδωλα ΤΟΛΜΑΕΙ να ψελλίσει κάτι γι αυτό το σκάνδαλο: Ρεκόρ υπερανθρώπων, αλλά μπροστά στη δικτατορία της ΔΟΕ και της παγκόσμιας αυτοκρατορίας, οι «υπεράνθρωποι» συμπεριφέρονται σαν …κότες!!!

Είναι φυσικό, λοιπόν, οι Αμερικάνοι αθλητές να έχουν αποθρασυνθεί….


Συμπεριφέρονται
με την αυθάδεια του αφεντικού και τη γνωστή πρακτική των γκάνγκστερ…

Γνωστή η ιστορία με του κολυμβητές: Μέθυσαν έκανα θερινό ένα βενζινάδικο, αρνήθηκαν να πληρώσουν τις ζημιές και κατόπιν επινόησαν το παραμύθι ότι δήθεν υπήρξαν θύματα "ένοπλης ληστείας"!!!

Αποκαλυπτικό και το σκάνδαλο της σκυταλοδρομίας 4χ100.

Διαβάστε το παρακάτω εύστοχο κείμενο του Νίκου Γεωργόπουλου:
http://www.imerodromos.gr/coe-skytalodromia/


Σκυταλοδρομία… αθλιοτήτων στο Ρίο

Όλη η υφήλιος είδε την ακύρωση της ομάδας γυναικών των ΗΠΑ στους προκριματικούς της σκυταλοδρομίας 4Χ100 στο Ρίο, λόγω πτώσης της σκυτάλης. Ήταν ένα από τα λάθη που γίνονται πολύ συχνά στη λεγόμενη «μικρή σκυταλοδρομία» και ειδικά σε αγώνες με μεγάλο συναγωνισμό.

Όμως, τα όσα ακολούθησαν ήταν απίστευτα και πρωτοφανή…

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου έκαναν δεκτή την ένσταση της ομάδας των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία η σκυτάλη έπεσε από τα χέρια της Αμερικανίδας αθλήτριας εξαιτίας … σπρωξίματος από την αθλήτρια της Βραζιλίας που έτρεχε στο διπλανό διάδρομο!

Κατόπιν αυτού και επειδή δεν μπορούσε να επαναληφθεί ο αγώνας, αποφασίστηκε να τρέξει μόνη της η ομάδα των ΗΠΑ και να καταταγεί ανάλογα με το χρόνο που θα έκανε!!!

Έτσι, λοιπόν, οι Αμερικανίδες έτρεξαν χωρίς αντίπαλο και πέτυχαν χρόνο που τις έφερνε στην τρίτη θέση, την οποία είχε, στον κανονικό αγώνα η ομάδα της Κίνας. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των απαράδεκτων μεθοδεύσεων ήταν να βρεθούν εκτός τελικού οι αθλήτριες της Κίνας, οι οποίες είχαν κερδίσει την πρόκριση τους καθόλα νόμιμα.

Προφανώς η συμμετοχή της ομάδας των ΗΠΑ στον τελικό της σκυταλοδρομίας 4Χ100 γυναικών θα αποφέρει περισσότερα εκατομμύρια δολάρια στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, της οποίας προΐσταται ο… βαρώνος Σεμπάστιαν Κόε.

Βάλτε τα συμβόλαια με τους μεγάλους χορηγούς, βάλτε τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων, βάλτε τέλος και τα τεράστια ποσά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και θα καταλάβετε τους λόγους που οδήγησαν τον βαρώνο Κόε και τους διοργανωτές των αγώνων σ΄ αυτή την απόφαση.

Λογικά, οι υπόλοιπες ομάδες του τελικού θα πρέπει να αποχωρήσουν και να μην κατέβουν στον αγώνα.

Οποιαδήποτε άλλη λύση, θα είναι ένα ακόμα πλήγμα για το ήδη θανάσιμα λαβωμένο Ολυμπιακό Κίνημα
.

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10301
 http://resaltomag.blogspot.gr/2016/08/blog-post_33.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...