Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Χάρτης πρόκληση! Η Θράκη στα χρώματα του Ισλάμ και "άλλο κράτος"!

Image

Ανεξέλεγκτοι,ασύδωτοι και πάντα ατιμώρητοι. Οι φανατικοί, που χρόνια τώρα δρουν στη Θράκη, έχουν χάσει κάθε μέτρο και δειχνουν βέβαιοι, ότι όσο κι αν το τραβήξουν δεν πρόκειται να έχουν καμία απολύτως συνέπεια από το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος...

Η αφίσα αφορά συνέδριο, που θα γίνει στην Κομοτηνή, και όπως φαίνεται η Θράκη στον ελληνικό χάρτη έχει διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη Ελλάδα! Πράσινο το χρώμα, όπως και στην “σημαία” της “ανεξάρτητης Θράκης”, που χρόνια τώρα έχουν οι φανατικοί.
 

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιρλίκ, όπως το έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr, είναι αποκαλυπτικό του θράσους όσων θεωρούν, ότι στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν και να λένε ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες. Και ταυτόχρονα να “κλαψουρίζουν” στους ευρωπαίους ότι… καταπιέζονται κιόλας.
 
Το δημοσίευμα:
 

“Άρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το ετήσιο συνέδριο της FUEN, που φιλοξενεί η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή στο διάστημα από 13 έως 17 Μαΐου 2015. Συνεχίζονται ταχύτατα οι ετοιμασίες για το συνέδριο της FUEN, που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο ¨Χρήστος και Εύη¨στην Κομοτηνή από τα μέλη της, που είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και το κόμμα DEB. Oι εργασίες εγγραφής για το συνέδριο άρχισαν στις 10 Απριλίου και θα συνεχιστούν έως τις 30 Απριλίου 2015.
 

Στο συνέδριο, που θα αρχίσει 13 Μαΐου 2015 στην Κομοτηνή, αναμένεται να μετάσχουν περίπου 240 σύνεδροι από διαφορετικές χώρες. Στο συνέδριο αυτό θα μετάσχουν προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας, θα έχει βασικό θέμα την εκπαιδευτική και θρησκευτική αυτονομία της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης, ενώ θα γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες σχετικές με τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα.
 

Στις 13 Μαΐου την πρώτη μέρα, στην οποία οι σύνεδροι θα φτάσουν στην Κομοτηνή, θα οργανωθεί Μειονοτικό Παζάρι κατά το οποίο οι σύνεδροι θα έχουν φέρει γεύσεις της δικής τους κουλτούρας και έτσι θα υπάρχει δυνατότητα γνωριμίας διαφορετικών πολιτισμών. Στις 14 και 15 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες, στις οποίες θα συζητηθούν τα μειονοτικά δικαιώματα στην Ευρώπη και τα θέματα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Το συνέδριο θα είναι ανοιχτό μόνο για τους συνέδρους, ενώ στην τελευταία μέρα του θα γίνει Συμβούλιο Συνέδρων της FUEN. Μετά το μεσημέρι θα υπάρξει ένα ταξίδι παρουσίασης των ιστορικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών της περιοχής. Στις 17 Μαΐου με την αποχώρηση των συνέδρων από την Κομοτηνή, θα λήξει και το συνέδριο”.
 

Κάποιος επιτέλους θα τους μαζέψει;

http://www.onalert.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...