Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Να γιατί οι ισλαμιστές θα κερδίσουν πάλι τις τουρκικές εκλογές !!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 

Ξέρετε ποιος είναι αυτός που «εμπνέει» και καθοδηγεί τον αρχηγό της τουρκικής αντιπολίτευσης στον προεκλογικό αγώνα εν όψει των προσεχών κρίσιμων τουρκικών εκλογών στις 7 Ιουνίου;

Δεν είναι άλλος από τον… περίφημο και μη εξαιρετέο πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κ Γεώργιο Παπανδρέου, γνωστό και ως ΓΑΠ, γνωστός και σαν ο «σωτήρας» της Ελλάδας μέσω… μνημονίων και μέσω του ξεπουλήματος της εθνικής κυριαρχίας μας.

Αφού λοιπόν ο περίφημος ΓΑΠ «έσωσε» την Ελλάδα, τώρα επιχειρεί να… «σώσει» και τον κ. Kemal Kılıçdaroğlu, αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος της τουρκικής αντιπολίτευσης, που αγωνίζεται εδώ και χρόνια να νικήσει το κόμμα των ισλαμιστών, που ίδρυσε ο Ερντογάν και που σήμερα αρχηγός του είναι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σαν μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Kemal Kılıçdaroğlu, όπως γράφει και η τουρκική εφημερίδα Vatan, (Yunanistan’dan kopya çektiler), έχει σαν… πρότυπο τον κ. Γ. Παπανδρέου στην προεκλογική του εκστρατεία και χρησιμοποιεί τα… συνθήματα του ΓΑΠ για να κερδίσει τις εκλογές της 6 Ιουνίου. Μονό που αυτό πολύ δύσκολο φαίνεται.

Πάντως χρήσιμο θα είναι να… στέλνουμε συχνά τον ΓΑΠ στην γειτονική μας Τουρκία!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...