Τα… άπλυτα στη φόρα: Πράκτορες της ΜΙΤ συνελήφθησαν μέσα στις συμμορίες του ΙΚΙΛ!Άτομο ονόματι Νιχάτ Γιαλνίζ που δηλώνει μέλος της πολιτοφυλακής του Μετώπου Τουρκμένων του Ιρακ, υποστήριξε πως...
έχουν συλληφθεί μέσα στις συμμορίες της ΙΚΙΛ τρεις πράκτορες της ΜΙΤ. Σύμφωνα με την είδηση από την ιστοσελίδα kurdistan24.org, ο Νιχάτ Γιαλνίζ που λέεει πως είναι πολιτοφύλακας, ανακοίνωσε πως μέσα από συμμορίες της ΙΚΙΛ συνελήφθησαν 3 πράκτορες της ΜΙΤ.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ατόμου που στο τουίτερ στέλνει μηνύματα στον Αχμέτ Νταβούτογλου και στον Αμπντουλλάχ Γκιουλ και υποστηρίζει πως ο ίδιος είναι Τουρκμένος πολιτοφύλακας, τα ονόματα των συλληφθέντων μελών της ΜΙΤ είναι τα εξής: Μαχμούτ Γιλντιρίμ, Ιμπραήμ Τσελίκ και Καζίμ Σιμσέκ.
Ο Νιχάτ Γιαλνίζ δημοσίευσε στο τουίτερ φωτογραφία του πράκτορα της ΜΙΤ Καζίμ Σιμσέκ.
Ο Γιαλνίζ που λέει πως πολέμησε στο μέτωπο του Αμερλι, έγραψε πως μεταξύ των τρομοκρατών της ΙΚΙΛ στις 23/8 συνελήφθη άτομο ονόματι Μαχμούτ Γίλντιρίμ.

Ο Νιχάτ Γιαλνιζ ανέφερε πως ο Μαχμούτ Γιλντιρίμ είναι 33 ετών και ψηλός και σε μηνυμα του προς τον Νταβούτογλου, έγραψε τα εξής: Ο πράκτορας της ΜΙΤ Μαχμούτ Γιλντιρίμ που τον συλλάβαμε να ρίχνει σφαίρες στους Τουρκμένους μαζί με τους τρομοκράτες της ΙΚΙΛ. θα αποτελέσει μπελά στο κεφάλι σας.
O Nιχάτ Γιαλνίζ λέει πως θα στείλουν τον πράκτορα της ΜΙΤ Γιλντιρίμ και τις ομολογίες του στο Διεθνές Δικαστηριο Εγκλημάτων Πολέμου και υποστηρίζει πως πανω του έφερε ερυθρό διαβατήριο.
Ο Γιαλνίζ υποστηρίζει πως από τον πράκτορα της ΜΙΤ, έμαθαν πως η Τουρκία παίρνει εικόνες απο τον δορυφόρο Göktürk2 για τις κινήσεις του ιρακινού στρατού και ενημερώνει σχετικά την ΙΚΙΛ. Όπως και ότι η Τουρκία αγοράζει 30 $ το βαρέλι το πετρέλαιο από την ΙΚΙΛ, και δίνει ως έναντι όπλα, ιατρικό υλικό και τρόφιμα.
 

tourkikanea