Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ..."Αντώνη, πήγαινε σε εκλογές τώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2016 θα έχει 54% και η Χρυσή Αυγή 20%!!!"


Από την Ιόλη Πιερίδη

Ο Michael Spindelegger, υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας και αντί Καγκελάριος, παραιτήθηκε σήμερα καλώντας την Αυστρία να μην γίνει Ελλάδα!

-Καλώ την Αυστρία να διαχειριστεί τα οικονομικά της περισσότερο σαν το Βερολίνο από ό,τι σαν την Αθήνα. Υπάρχουν μέλη στο κόμμα του που έχουν ανέβει στο τρένο του λαϊκισμού, κάτι που θα μπορούσε να τους οδηγήσει είτε σε νέους φόρους είτε σε αύξηση του φορολογικού βάρους της Αυστρίας....
Όπως δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, «δεν έλαβα αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία».

Με την παραίτησή του, ο Spindelegger εγκαταλείπει επίσης τον ρόλο του ως επικεφαλής του κεντροδεξιού Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο αποτελεί τον μισό κυβερνητικό συνασπισμό της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Spindelegger ανέλαβε τη θέση του υπουργού Οικονομικών μετά από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, αντικαθιστώντας την Maria Fekter.
Πάμε στα δικά μας τώρα. Η κυβέρνηση Σαμαρά βλέπει το τέλος να πλησιάζει, μοιραία και άβουλη.
Ο Χαρδούβελης έχει χαθεί μέσα στον Ωκεανό του ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ να είναι ο ίδιος με τον παλαιό και να επαναληφθεί το ουρλιαχτό της κοινωνίας.
Είναι τέτοια η απόγνωση των ιδιοκτητών ακινήτων που δίνει την ευκαιρία στους μάλλον σφιχτούς Κινέζους να αγοράζουν βίλες στη Γλυφάδα και στο Παλαιό Ψυχικό με 120.000 ευρώ.
Οσο για τα διαμερίσματα των 80 τ.μ (τελευταίας 20ετίας) αυτά περνάνε σε Κινέζους και Ρώσους με 35 και 45.000 χιλιάδες ευρώ.
Μιλάμε για κανονικό χαρακίρι των ταλαίπωρων ιδιοκτητών ακινήτων. Σκοτώνουν μ΄αυτό το τρόπο τους κόπους μιας ζωής.
Ενας από τους μεγαλοεπιχειρηματίες της χώρας, ο Γιώργος Μπόμπολας, στην τελευταία του επικοινωνία με τον Σαμαρά του είπε:
-Aκόμη κι αν σε στηρίξω και καταφέρεις να εξασφαλίσεις 180 βουλευτές για Πρόεδρο Δημοκρατίας, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διαλύσεις εντελώς τη ΝΔ και να γιγαντώσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 42%, ως το 2016 θα έχει φθάσει στο 54% και η Χρυσή Αυγή στο 20%. Σου προτείνω να πας σε εκλογές...
Για τον ίδιο τον Χαρδούβελη τώρα, οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι πολύ καλός στο να τον παρουσιάζεις για 3΄ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων απαριθμώντας τους τίτλους των καλών σπουδών του. Στην συνέχεια πρέπει να εγκαταλείπει την αίθουσα γιατί είναι κάπως άσχετος από διαπραγματεύσεις!
Κάπως έτσι η Ελλάδα επιταχύνει για την Κόλαση...

http://kourdistoportocali.com/post/37549/bobolas

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...