Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

«Άμεσος θάνατος» μετά το εμβόλιο covid της Pfizer: Μελέτη επιβεβαιώνει πως οι περισσότεροι θάνατοι, συμβαίνουν τις πρώτες 10 μέρες

Μια μελέτη που συνέταξαν Ιάπωνες επιστήμονες και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cureus περιγράφει πώς οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτόν τον προσδιορισμό.

Οι περισσότεροι θάνατοι από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της Pfizer συνέβησαν εντός των πρώτων 10 ημερών από την λήψη του, αποδεικνύοντας την αιτιώδη σχέση μεταξύ εμβολίων και θανάτων, σύμφωνα με νεότερη μελέτη Ιαπώνων που μεταφέρει το Natural News.
Ιάπωνες ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων μετά τον «εμβολιασμό» για τον κορωνοϊό (COVID-19) συμβαίνει εντός των πρώτων 10 ημερών μετά την λήψη του.
Μια εργασία που συνέταξαν και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cureus περιγράφει πώς οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα.
Η περίοδος κινδύνου στη μελέτη ορίστηκε ως 10 ημέρες ή λιγότερες μετά την ένεση με την «ημέρα εμβολιασμού» που αντιπροσωπεύει την Ημέρα 1.
Η περίοδος ελέγχου ορίστηκε από την ημέρα 11 έως την ημέρα 180.
Δημιουργήθηκαν δύο ομάδες με βάση την ηλικία με την Ομάδα 1 να αντιπροσωπεύει άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω και την Ομάδα 2 να αντιπροσωπεύει άτομα ηλικίας 64 ετών και άνω. Η ομάδα 1 είχε 1.311 θανάτους και η ομάδα 2 247 θανάτους.

Υψηλά ποσοστά θανάτων

Με βάση αυτές τις καθορισμένες παραμέτρους, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο αριθμός των θανάτων εντός της περιόδου κινδύνου των 10 ημερών ήταν 71% για την Ομάδα 1 και 70% για την Ομάδα 2.
Εντός της περιόδου κινδύνου των 10 ημερών, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν τη δεύτερη ημέρα, δηλαδή μία ημέρα μετά την ένεση στο άτομο. Μετά από αυτό, ο μεγαλύτερος όγκος των υπολοίπων θανάτων σημειώθηκε την τρίτη και τέταρτη ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που πεθαίνουν από ενέσεις COVID το κάνουν εντός των πρώτων τεσσάρων ημερών μετά την ένεση.

Τα εμβόλια COVID συχνά σημαίνουν άμεσο θάνατο

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που περιγράφονται για αυτούς τους «ανεξήγητους θανάτους», με τη συντριπτική πλειοψηφία από την Ομάδα 1 να περιλαμβάνει καρδιακή βλάβη, δηλαδή ισχαιμική καρδιακή νόσο και καρδιακή ανεπάρκεια.
Πολλοί από τους υπόλοιπους θανάτους οφείλονται σε πνευμονία από εισρόφηση και ασφυξία.
Άλλες σημειωμένες αιτίες θανάτου στην Ομάδα 2 εκτός από τις προαναφερθείσες περιλαμβάνουν καρδιακές αρρυθμίες, υπαραχνοειδή αιμορραγία, μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.
Οι περισσότεροι θάνατοι από μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα σημειώθηκαν σε άνδρες.
«Ορισμένες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας μπορεί να περιλαμβάνονται στην κατηγορία των ανεξήγητων θανάτων», αναφέρει η μελέτη, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι οι άνδρες είναι πολύ πιο πιθανό από τις γυναίκες να υποκύψουν σε αυτή τη μορφή θανάτου μετά το εμβόλιο.
«Η μυοκαρδίτιδα είναι μια επιπλοκή του εμβολιασμού, ειδικά σε νεαρούς ενήλικες και έφηβους άνδρες».

Σημαντικές διαφορές μεταξύ ανδρών - γυναικών

Ο συγγραφέας Yasusi Suzumura υπολόγισε τα ποσοστά μεταξύ των φύλων για θανάτους από κάθε αιτία, εντοπίζοντας αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών που λέει ότι είναι εντυπωσιακές όσον αφορά το τι αποκαλύπτουν.
«Εάν δεν υπάρχει καμία επίδραση στην εμφάνιση θανάτου, δεν θα πρέπει να υπάρχει διαφορά στις αναλογίες των φύλων ανά περίοδο», εξηγεί η μελέτη.
«Έτσι, αυτό το εύρημα δείχνει ότι ο εμβολιασμός μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση θανάτου κατά την περίοδο κινδύνου και μπορεί να σχετίζεται με θάνατο».
Όλες οι περιπτώσεις αφορούν μόνο την έγχυση της ουσίας BNT162b2 mRNA (modRNA) από την Pfizer και την BioNTech.
Όλα τα δεδομένα για τους αριθμούς θανάτων ελήφθησαν από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας (MHLW).
«Τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός με mRNA BNT162b2 μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση θανάτου κατά την περίοδο κινδύνου», αναφέρει περαιτέρω η μελέτη, αποφεύγοντας την άμεση εμπλοκή των εμβολιασμών ως την αιτία των θανάτων.
Παρά τους περιορισμούς της, η μελέτη προσφέρει μια πιο προσεκτική ματιά στον άσχημο κόσμο του «ανεξήγητου θανάτου» μετά το εμβόλιο, ή αυτού που πολλοί αναφέρουν επίσης ως «ξαφνικός θάνατος».
Οι δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, υπερβολικών θανάτων που αναφέρονται σε όλο τον κόσμο φαίνεται να έχουν μια άμεση αιτία και αυτή η αιτία είναι τα εμβόλια για τον COVID.
Σχολιάζοντας τα δεδομένα σε ένα πλαίσιο των ΗΠΑ, ο καρδιολόγος Δρ Peter McCullough είπε ότι παρόμοια δεδομένα υπάρχουν στο εσωτερικό για να υποστηρίξουν σθεναρά την αιτιότητα «για τους σχεδόν 1.150 άμεσους θανάτους που παρατηρήθηκαν».
Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2023, το κυβερνητικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) ανέφερε 18.188 θανάτους από ένεση COVID, με 1.150 θανάτους να σημειώνονται την ίδια ημέρα με την ένεση.
Επιπλέον, αναφέρθηκαν επίσης 2.040 αποβολές, 9.053 καρδιακές προσβολές, 17.433 μόνιμες αναπηρίες, 5.057 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας και 36.184 σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις», ανέφεραν οι Epoch Times.
Capture_79.JPG
www.bankingnews.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...