Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Γιατί ο Άγιος Παισιος μας προειδοποίησε για την ηλεκτρονική κάρτα, λέγοντας ότι θα είναι ΠΤΩΣΗ αν την πάρουμε; Τόνισε μάλιστα ότι μετά από αυτήν ακολουθεί το ΣΦΡΆΓΙΣΜΑ!

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Περπατήσαμε χθες με έναν πολύ καλό φίλο σε μοναστηράκια, μετά τη προσκύνηση στο καθολικό και το κέρασμα πιάσαμε κουβέντα με τους Γεροντάδες ..μεγάλη σύγχυση και μπέρδεμα .Κάποιος μεταξύ  άλλων μας ειπε: "μα τα εμβόλια και ο κορονοιος θα περάσουν όπως πέρασαν όλα στο παρελθον..." 
 
 Δυστυχώς, τους ειναι αδιανόητο ο συσχετισμός του φασισμού που ζούμε με τα έσχατα!
 
Μας έχουν συνηθίσει τόσο πολύ σε όλο αυτό το αόρατο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που υποτασσόμαστε ηθελημένα και με χαρά έχοντας στα χέρια μας τα επιτεύγματα της τεχνολογίας και της επιστήμης και η ζωή μας έχει γίνει αδιανόητη χωρίς αυτά. Καί αν κάποτε η προφητεία του Αγίου Παϊσίου μας προκαλούσε δέος για όσα έρχονται και λέγαμε μέσα μας ότι εγώ ποτέ δεν θα υποκύψω , σήμερα ζούμε αυτήν την εποχή και η απόκτηση μιας ηλεκτρονικης κάρτας με όλα τα δεδομένα μας πάνω της, μόνο σκλαβιά δεν φαντάζει αλλά ευκολία, άνεση, μοντέρνα πρόκληση για έναν θαυμαστό καινούριο κόσμο .
Ευτυχώς όμως η κάρτα αυτή θα έρθει παρέα με το πράσινο διαβατήριο που για την απόκτησή του είναι απαραίτητη η έκχυση επικίνδυνης ουσίας μέσα στον οργανισμό μας. Πάρα πολλοί άνθρωποι αντέδρασαν στην φασιστική επιβολή του σκευάσματος, ξύπνησαν τα αντανακλαστικά τους , φάνηκαν οι τυραννικες διαθέσεις και πρακτικές των κυβερνώντων , και το πράγμα δείχνει ότι ευτυχώς ακόμα υπάρχει έδαφος στην ανθρωπότητα για ισχυρό αγώνα ενάντια στην νεοταξικη βαρβαρότητα.
Πρέπει να καταλάβουμε, ότι η προειδοποίηση του Αγίου Παϊσίου ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Μετά από αυτό ακολουθεί το ΣΦΡΆΓΙΣΜΑ! Όποιος δεν αισθάνεται τα κάγκελα της αόρατης και παγκόσμιας φυλακής στην οποία μας καταδικάζουν, έχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης κρίσεως και λογικής σκέψης
Όποιος νιώθει ωραία με το σκαναρισμα του πιστοποιητικού οποιασδήποτε μετακίνησης και συναλλαγής και αποκαλεί ακόμα και τώρα αυτό που ζούμε, δημοκρατία, ή τουλάχιστον αναγκαία κακό , είναι κιόλας ένας απόλυτα υποδουλωμένος ανθρωπος χωρίς ελπίδα να συνέλθει στο μέλλον.
Όποιος χριστιανός παρακάμπτει την προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τα έσχατα χρόνια και δεν βλέπει ότι τα προφητευμενα έγιναν κιόλας πραγματικότητα , βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση και πλάνη.
Τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και χειρότερα. Η πολυπόθητη ελευθερία δεν θα έρθει ποτέ. Θα δίδονται σε μικρές δόσεις κάποιες προσωρινές ψευδαισθήσεις ελευθερίας για να μπορέσει η αόρατη αλυσίδα να σταθεροποιηθεί μια και καλή στον λαιμό μας καί κατόπιν αμετάκλητα στην ψυχή μας.
ΕΊΝΑΙ ΠΤΩΣΗ αυτό που ζούμε!! Για την ακρίβεια είναι κατάντια!! Δεν το βλέπουμε πια;; Τόσο παχυλή είναι η τύφλωση , τόσο ανεπανόρθωτη η πνευματική μας βλάβη;;
Ο Άγιος μίλησε. Βρίσκεται εδώ μαζί μας. Μας διδάσκει συνεχώς, μας νουθετεί με τον θεόπνευστο λόγο του!! Πως είναι δυνατόν να κλείνουμε τα αυτιά μας;
Γίναμε οι μωροί κατά τον λόγο του Κυρίου μας, που τα σημάδια του καιρού ξέρουμε να τα εξηγούμε, αλλά τα σημεία των καιρών δεν τα βλέπουμε!
Γίναμε σκληροκαρδοι και τυφλοί Φαρισαίοι που ήξεραν απέξω όλες τις προφητείες, αλλά όταν ήρθε ο Κύριος για να τις εκπληρώσει , τίποτα δεν αναγνώρισαν, τίποτα δεν κατάλαβαν, τίποτα δεν παραδέχτηκαν.
Πετάξαμε στα σκουπίδια τον λόγο των Αγίων και ακολουθούμε τον λόγο των "ειδικών". Αυτών που βοηθούν με κάθε τρόπο την νέα Τυραννία που ζούμε και έγιναν οι πρωτεργάτες της. Πάρα τα αποκαρδιωτικά ποσοστά των υπερμάχων της παγκόσμιας δικτατορίας ,υπάρχει ακόμα μαγιά ελεύθερων ανθρώπων.
Αυτούς δεν τους αφήνει ο Θεός.
Μεγάλη ευθύνη των παραδοσιακών Επισκόπων που κοιμίζουν τον κόσμο και τα πνευματικοπαίδια τους .
 Έχουμε μια απορία τι θα συμβεί άραγε στην συνείδηση τους_ εάν ου μη γένοιτο_   σε μοναστήρια που κανουν υπακοή από φιλοτιμία ακόμη και για τα πειραματικά εμβόλια, εάν εάν  συμβεί ένας θάνατος νέου μοναχού από αυτά;

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...